cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Συγχαρητήρια και μπράβο για το thread εκλεκτέ συμφορουμίτη αλλά φεύγω γιατί έχω χάσει 10 κιλά και είμαι σε φόρμα και θέλω να χάσω άλλα 8 και δεν γίνεται να διαβάζω και να βλέπω φωτογραφίες όπως καταλαβαίνετε. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε έχω χάσει 10 κιλά και είμαι σε φόρμα και θέλω να χάσω άλλα 8 ... Ε τότε ρε φίλε πώς να μην πεινάς ασούμε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε τότε ρε φίλε πώς να μην πεινάς ασούμε? Άλλα 8 και μόλις φτάσω τα κιλά που θέλω θα φάω ένα χάμπουργκερ 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε μόλις φτάσω τα κιλά που θέλω θα φάω ένα χάμπουργκερ Από τα χεράκια του shelter? 20 ευρώ το ένα κάνει, πάλι "πεινάμε" θα λες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Συγχαρητήρια και μπράβο για το thread εκλεκτέ συμφορουμίτη αλλά φεύγω Στάσου, χάμπριγκες! 1 1
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Από τα χεράκια του shelter? 20 ευρώ το ένα κάνει, πάλι "πεινάμε" θα λες. θα μου το κάνει δώρο, ως καλός συμφορουμίτης 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Shelter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Ψωμάκια για Burger Yu Dane: 20γρ αλεύρι ΓΟΧ 60γρ γάλα 27ml νερό Ζύμη: 120γρ γάλα (30 βαθμοί C) 9gr ξηρή μαγια ή 27gr νωπή 320gr αλεύρι ΓΟΧ 7gr αλάτι 1 αυγό 42gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου To Yu dane είναι ένα μείγμα νερού, γάλακτος και άλευρου που όταν ζεσταθεί αναδευόμενο και φτάσει στους 65 βαθμούς προκαλεί στο άλευρο να παράγει γλουτένει και να ζελατινοποιηθεί. Αυτό προσθέτει υγρασία στη ζύμη και την κάνει πιο αφράτη και με αυξημένη υγρασία. Για την παρασκευή του ανακατεύουμε συνεχώς τα υλικά σε κατσαρολακι μέχρι να γινει σαν μπεσαμελ στην υφη. Μόλις γινει σβήνουμε και κατεβαζουμε απο τη φωτιά. Στο γάλα που είναι στους 30 βαθμούς προσθέτουμε τη μαγιά και μια, δύο κουταλιές αλεύρι και αφήνουμε σκεπασμένο να ενεργοποιηθεί (θα βγάλει φυσαλίδες στην επιφάνεια κανονικά ειδάλλως ο μύκητας είναι νεκρός). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι καλά και σταδιακά το προσθέτουμε στο μείγμα γάλακτος και μαγιάς το Yu Dane και το αυγό ανακατεύοντας και ζυμώνοντας μέχρι να παρουμε σφιχτή ζύμη στη συέχεια προσθέτουμε το βούτυρο που έχει μαλακώσει και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί. Στη συνέχεια αδειάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε τη ζύμη σε 6 μερίδες πλάθοντας σε μπάλες. Τοποθετούμε τα μπαλάκια μας ( ) σε ταψί με λαδόκολλα και σκεπάζουμε αφήνοντάς τα να διπλασιαστούν σχεδόν. Στη συνέχεια τα αλείφουμε με ένα μείγμα αυγού και γάλακτος και εαν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι, παπαρουνόσπορο, άλλους σπόρους κλπ. Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα και εσωτερική θερμοκρασία 99 βαθμούς (για τους ψαγμένους). Μόλις έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, μπορουν να διατηρηθούν στο ψυγείο μέσα σε πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη για περίπου 5-6 μέρες. 11 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Επιστήμονας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Shelter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Άχαστη συνταγή και πολύ ανώτερη απο οποιοδήποτε ετοιματζίδικο burger bun της αγοράς. Ειδικά αμα τα περάσεις μια απο τηγάνι μόλις τα κόψεις. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
ECC803s Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 38 minutes ago, shelter said: Άχαστη συνταγή και πολύ ανώτερη απο οποιοδήποτε ετοιματζίδικο burger bun της αγοράς. Ειδικά αμα τα περάσεις μια απο τηγάνι μόλις τα κόψεις. Speaking of which, υπάρχουν φούρνοι κάπου, οπουδήποτε, που να προσφέρουν κάτι λίγο ή πολύ παραπάνω από τις συσκευασμένες αηδίες των super market; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις