John Goumis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Σου μαύρισε κι εσένα τα χέρια? Mαυρισε η ψυχή μου από το πόσο χάλια ήταν Μακριά από αυτά τα όργανα εκτός αν τα δοκιμάσετε επί τόπου. Είναι τελείως hit or miss 2
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ρε τρία θέματα για τελεκάστερ? Εντάξει, αν κάποια στιγμή σταματήσω να γράφω, ξέρετε τι θα έχει συμβεί ... 4G ρουτεράκι Στράτο και ετοιμάσου για τα χειρότερα... 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αυτό πάντως θα πρέπει να ζυγίζει κανένα τάλαρο μεσ' το νερό. Εννοεις οτι οταν θα το πεταξεις στο νερό θα πάει κατευθείαν πάτο? Μίλα καθαρά Στράτο, με μπερδέυεις assούμε... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
CHRIS P Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Λιγουρευόμουν και εγώ μία Τέλε με διπλό στο neck και ήμουνα μεταξύ της προαναφερόμενης κυρίας και της Squier Classic Vibe '70s Telecaster Custom η οποία ήταν λίγο ποιο ακριβή στον Νάκα .Λόγο ενός review εδώ στο Noiz και λόγο ονόματος πήρα τελικά την Squier ,η οποία ήθελε μάστορα για να έρθει στα ίσια της και η οποία τελικά μου στοίχισε ένα κατοστάρικο παραπάνω από την τιμή αγοράς .Δεν το μετάνιωσα πού καλή κιθάρα, άλλα όμως και απο όσες HB έχω αγοράσει όλες ήταν πολύ καλές για τα λεφτά τους και σίγουρα με πολύ καλύτερο set up απο την Squier η οποία ήταν εντελώς άχρηστη όταν την παρέλαβα από την courier. Για την συγκεκριμένη HB όλοι λένε ότι είναι πολύ βαριά ,άλλα και ότι έχει καλό set up και κάλο ήχο . 2
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 48 λεπτά πριν, CHRIS P είπε er. Για την συγκεκριμένη HB όλοι λένε ότι είναι πολύ βαριά ,άλλα και ότι έχει καλό set up και κάλο ήχο . Και η original ειναι βαρια (γυρω στα 8 pounds) oπως πολλες early 50s tele www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Shelter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Μια φορά παρασύρθηκα και πήρα harley benton κιθάρα (αυτές τις explorer με EMG) και η ταστιέρα που διαφημίζοταν ως έβενος σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον έβενο που ξέρουμε και αγαπάμε. Θα κρατούσα μικρό καλάθι γενικά για τα specs φασόν οργάνων Μύριζε κάρβουνο? 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, shelter είπε Μύριζε κάρβουνο? Εγώ δεν έκανα πλάκα για την μαυρίλα στα χέρια πάντως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Και η original ειναι βαρια (γυρω στα 8 pounds) oπως πολλες early 50s tele Γράφουν ότι η συγκεκριμένη HB ζυγίζει 10+ pounds
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nicholas_Chili είπε Γράφουν ότι η συγκεκριμένη HB ζυγίζει 10+ pounds Κι αυτός με αυτήν είχε ξεκινήσει προπόνηση. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Αυτός ετοιμάζεται για σκουότ, αλλά το έχει πάρει μονόμπαντα και δεν τον βλέπω να βγάζει την επανάληψη.... 2 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αυτός ετοιμάζεται για σκουότ, αλλά το έχει πάρει μονόμπαντα και δεν τον βλέπω να βγάζει την επανάληψη.... Εγώ νομίζω ότι πάει για (στρατιωτικές, όχι, λάθος έγραψα) οπισθολαίμιες πιέσεις ώμων. Αλλά φλούφλη τον κόβω, που να σηκώσει την μπαρακάστερ. Α, και είναι και thinline ... Ρε φέρτε του μια αντρικιά του λελέ ασούμε. Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση