MGs Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν αλλάξεις τους μαγνήτες και πάλι δεν διορθωθεί .... Τα ξύλα είναι ποτισμένα.Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε. 2
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, MGs είπε Τα ξύλα είναι ποτισμένα.Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε. Το συγκεκριμένο ήταν σίγουρα ποτισμένο με ΠΟΛΥ τσιγάρο... Μιλάμε για τσιγαρίλα, όχι αστεία. 1
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις ελεος. Ενας μαγνητης ειναι ενας μαγνητης. Ειτε εχει 6 ειτε 8 αποληξεις με σήμα το μπιφτέκι
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το κάνει και στους δύο μαγνήτες (αν είναι δύο) ή μόνο σε έναν; Και αν το πρόβλημα είναι στους μαγνήτες λογικά θα το έκανε συνέχεια και όχι μόνο όποτε γυρνούσες τα pot Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου 2023 από kbasilis Flying High Again
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, kbasilis είπε Το κάνει και στους δύο μαγνήτες (αν είναι δύο) ή μόνο σε έναν; Ναι, και στους δύο, αυτό είναι το περίεργο. Το ανέφερα και στο αρχικό ποστ νομίζω. 1
MGs Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Το συγκεκριμένο ήταν σίγουρα ποτισμένο με ΠΟΛΥ τσιγάρο... Μιλάμε για τσιγαρίλα, όχι αστεία. Ολη η μπάντα εκει πάνω θα έστριβε.Τώρα κατάλαβα γιατί δέν τους έφτανε η 6χορδη. Δέν μπορούσαν να ανοίξουν το ρολό. 1
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Ναι, και στους δύο, αυτό είναι το περίεργο. Το ανέφερα και στο αρχικό ποστ νομίζω. Οπότε και οι δύο να χαλάσανε;δεν είναι λίγο τραβηγμένο; Με active δεν έχω εμπειρία αλλά λογικά το κύκλωμα που έχει ενισχύει το σήμα. Οπότε βάση λογικής αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους μαγνήτες και όχι μόνο το κύκλωμα ( λόγω της ενίσχυσης) στο βγάζει πιο πολύ στην επιφάνεια. Αν το κατάλαβα σωστά λες πως όταν σταματάς να πειράζεις το pot σταματάει και ο θόρυβος. Γιατί να μην ακούγεται συνέχεια αν έχουν θέμα οι μαγνήτες; Το ξαναλέω δεν έχω εμπειρία με active Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου 2023 από kbasilis Flying High Again
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 Εμένα γιατί μου φαίνεται πρόβλημα γείωσης ή μόνωσης; 1
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 μετα από τόσες μέρες ένα κλιπ απο τα χρατσα χρούτσα δεν ακούσαμε με σήμα το μπιφτέκι
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2023 21 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Παρε ενα τηλεφωνο τον Γιαννη απο GAS pickups. Αν ειναι θεμα μαγνητων, σιγουρα θα εχει κατι να σου πει. Ουτως ή αλλως θα μπορεσει να σε κατευθυνει προς τη λυση του προβληματος Την παρέλαβα από Stigma και την πήγα κατευθείαν στον GAS. Κατάλαβε σε 1 δευτερόλεπτο ποιο ήταν το πρόβλημα. 6 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Εμένα γιατί μου φαίνεται πρόβλημα γείωσης ή μόνωσης; Ding ding ding! Κέρδισε ο μπουζουκλέρι! Κάποιος στο παρελθόν είχε ανοίξει την κιθάρα και είχε (κανείς δε ξέρει γιατί) αλλάξει τη γείωση που είναι στο βύσμα, και την είχε βάλει ανάποδα! Μέσα σε 5 λεπτάκια ο Γιάννης την άλλαξε και η κιθάρα είναι σαν καινούργια. Είχα φτάσει σε σημείο να ψάχνω για passive pickups 8χορδης και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να σκάσω 400 ευρώ upgrade. Ευτυχώς για την ώρα δε χρειάζεται! 2 ώρες πριν, dimsonic είπε μετα από τόσες μέρες ένα κλιπ απο τα χρατσα χρούτσα δεν ακούσαμε Ναι καλέ αφού ήταν στο μάστορα! Τώρα πάει, έφτιαξε! @vrasidas27 ευχαριστώ πολύ για τη σύσταση! 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση