Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Το πρώτο πληκτροφόρο που έπαιξα ήταν το casiotone mt36, που το είχε φέρει ο πατέρας μου από ταιβαν, μπαρκαρούτσος ων. Το πρώτο συνθ συνθ, το cs6 που αγοράστηκε υπο ύποπτες συνθήκες για την ορχήστρα, στο στρατό. Περίμενα πώς και πώς να έρθει η ώρα να παίξουμε το "Υποκρίνεσαι" για να κάνω την εισαγωγάρα! Δικό μου δεν είχα ποτέ, νομίζω πεταμένα λεφτά θα ήταν για την άγνοια που έχω, και στο παίξιμο και στο σχεδιασμό των ήχων.
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, trolley είπε Ήταν αυτό: Δυστυχώς δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να απαριθμήσω τα φοβερά του specs :) :) :) https://www.vintagesynth.com/misc/jensx1000.php Το είχα και εγώ. Είχε ΠΟΛΥ ωραίο ήχο...τιμΓιο μηχανισμα (επίσης std equipment στα μαγαΖα της εποχής) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Αυτό μέτρα? Αν μας εξηγήσεις τιναφτό , θα δούμε... Specs talks, Mgs walks
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Το πρώτο συνθ συνθ, το cs6 που αγοράστηκε υπο ύποπτες συνθήκες για την ορχήστρα, στο στρατό. Περίμενα πώς και πώς να έρθει η ώρα να παίξουμε το "Υποκρίνεσαι" για να κάνω την εισαγωγάρα! Αγοραστηκε τοτε στην ορχηστρα συνθ? Τι στο καλο εχω ξεχασει πολλα μου φαινεται.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αγοραστηκε τοτε στην ορχηστρα συνθ? Τι στο καλο εχω ξεχασει πολλα μου φαινεται.... Μαζί με το μπάσο το άθλιο το μαύρο. Είχε επιληφθεί ο Γιώργος Σ., όχι ο Β..Δε θυμάσαι που μας άφησε το αρμόνιο χρόνους σε εκείνο το λάιβ με την ομίχλη 3 το πρωί, στα σχολεία; ήσουν ή πάλι άδεια είχες βρε κούναβε; 1
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Καλα το μπασο δε ξεχνιεται... Ουτε το λαηβ... Επαιζα μπασκετ με τους παραδοσιακους χορευτες απο το αλλο ταγμα οταν εγινε το κακο.... Σε αυτο το λαιβ δεν ηταν που ξαφνικα κ με καποιον κβαντικο τροπο αρχισαν να ακουγονται ολα τα οργανα της κονσολας απο τον ενισχυτη? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν μας εξηγήσεις τιναφτό , θα δούμε... Πετάλι συνθ για κιθαρα... Γιώργος
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 Αυτό. Σταματάω τώρα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του θρετς. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πετάλι συνθ για κιθαρα... Απολύεσαι... 2 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση