cos_dr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πωλούνται εξαιρετικά ηχεία budget studio μονιτορ 100 ευρώ. Ανταλλαγή μόνο με ένα τενεκέ λάδι. χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
mpamps Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πωλούνται εξαιρετικά ηχεία budget studio μονιτορ 100 ευρώ. Ανταλλαγή μόνο με ένα τενεκέ λάδι. χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Και έξτρα χρήματα από μέρους σου εννοείται. Δεν φτάνουν τα ηχεία.
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, mpamps είπε Και έξτρα χρήματα από μέρους σου εννοείται. Δεν φτάνουν τα ηχεία. ναι, θα χάσει λίγο από το λάδι αλλά είναι άριστα τα ηχεία ,θα κερδίσει εκεί. χαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
mpamps Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Φαντάζομαι τα "εστρωσες" πρώτα; 2
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, mpamps είπε Φαντάζομαι τα "εστρωσες" πρώτα; είναι στρωμένα καιρό τώρα. Τα καινούρια είναι άστρωτα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, fusiongtr είπε Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του. Όταν βγαίνει αυτό, όλη η σελίδα είναι "νεκρή". Δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα, όλα είναι ανενεργά. Έκανα τρεις φορές refresh στην σελίδα, για να φύγει, και να ξαναγίνουν ενεργές οι επιλογές σ' αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική. Παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Σε σημείο να διώχνει αυτούς που πρωτοεπισκέπτονται τις αγγελίες. Ακριβώς το ίδιο μου έκανε κι εμένα πριν κανα πενθήμερο
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Administrator Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 Αν ξανατύχει σε κάποιον, θα μπορούσε να ανεβάσει screenshot ? https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Slew Rate είπε Αν ξανατύχει σε κάποιον, θα μπορούσε να ανεβάσει screenshot ? Φυσικά. Έπρεπε να το είχα ήδη κάνει εγώ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
neokosmi Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα μου το κάνει σε κάθε επίσκεψη στις αγγελίες. Όλη η σελίδα είναι νεκρή. Το μόνο ενεργό είναι το banner, Με ένα refresh φτιάχνει. Νομίζω είναι σα να μετακινείται το κάτω banner μέσα στην σελίδα. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 από neokosmi 2
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, neokosmi είπε Εμένα μου το κάνει σε κάθε επίσκεψη στις αγγελίες. Όλη η σελίδα είναι νεκρή. Το μόνο ενεργό είναι το banner, Με ένα refresh φτιάχνει. Νομίζω είναι σα να μετακινείται το κάτω banner μέσα στην σελίδα. Uninstall το απαράδεκτο (από κάθε άποψη) Chrome, install το Vivaldi, και σε 2-3 εβδομάδες που θα έχεις συνηθίσει να σερφάρεις όπως αρμόζει στον 21ο αιώνα, με ευχαριστείς. https://vivaldi.com Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση