Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Κάτι μου λέει ότι δεχόμεθα κυβερνοεπίθεση...... Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάτι μου λέει ότι δεχόμεθα κυβερνοεπίθεση...... Μπαααα, δεν νομίζω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπαααα, δεν νομίζω. Είσαι ανυποψίαστος και απονήρευτος, γι αυτό. Ζούγκλα είναι εκεί έξω Φιούζιε, ζούγκλα.... Δεν μπορώ να πω περισσότερα εδώ, sorry. 3 Specs talks, Mgs walks
MGs Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Τι τα νε?Καμιά τελεκάστερ πάλι?Βγείτε όλοι έξω να ψεκάσω. 5
manosx Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του. Αν διαφημιζει parker η gibson αγνοησε το. Αν ομως διαφημιζει fender telecaster θα πρεπει να το λαβεις σοβαρα υποψιν σου. 1 1
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Αν διαφημιζει parker η gibson αγνοησε το. Back to the future assούμε? (δεν υπάρχει από το 2016) 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
manosx Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλα, και ποιος πληρωνει τους ιφλουενσερς ασουμε και εχουμε γεμισει νηματα λατρειας; 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Τι δείχνει ρε παιδιά; Δεν ξέρω αν είναι πάντα ίδιο. Εμένα έδειχνε Thomann. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Τι δείχνει ρε παιδιά; ΩΠΑ!!! ΝΑΤΟΣ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ AD BLOCKER!!! ΣΤΑΥΡΩΣΤΕΕΕΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!! 5 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση