fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του. Όταν βγαίνει αυτό, όλη η σελίδα είναι "νεκρή". Δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα, όλα είναι ανενεργά. Έκανα τρεις φορές refresh στην σελίδα, για να φύγει, και να ξαναγίνουν ενεργές οι επιλογές σ' αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική. Παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Σε σημείο να διώχνει αυτούς που πρωτοεπισκέπτονται τις αγγελίες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Mε κινητό είσαι? Γιατί στο PC δεν βλέπω κάτι. Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΓ/ΔΑ ασε κι ολας μην αρχισει ο 4ος παγκοσμιος 2 με σήμα το μπιφτέκι
mpamps Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Κάποιος είχε αναφέρει το ίδιο πρόβλημα πριν 2-3 εβδομάδες νομίζω. (Μάλλον ήταν μέσω status update γιατί δε βρίσκω το post)
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Mε κινητό είσαι? Γιατί στο PC δεν βλέπω κάτι. Σε pc είμαι. Δεν βγαίνει κάθε φορά. Μου έχει τύχει όμως μερικές φορές (όπως πριν λίγο). 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mpamps Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο γίνεται εσκεμμένα. Περισσότερο για κάποιο (intermittent) bug μου μοιάζει που δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν.
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mpamps είπε Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο γίνεται εσκεμμένα. Περισσότερο για κάποιο (intermittent) bug μου μοιάζει που δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν. Δεν είναι απίθανο, γι' αυτό το έγραψα. Μπας και ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει ειπωθεί σχετικά πρόσφατα το ίδιο ζήτημα. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει, αλλά είναι κάτι που πρέπει να μας διαφωτίσει ο admin. 1 all this has happened before and will happen again
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Τοσο ιφλουεσινγκ που εχει πεσει σ'αυτο το σαιτ για το φαστινγκ, ακομα κ το μπαγκ ιντερμιττεντ ειναι 6 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε να μην πάρω ο βλάκας ένα print screen.... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση