Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι δεν είναι τίτλος νέου τραγουδιού στο οποίο συμμετέχω. Απλά ήθελα να καταδείξω ότι κάθε κάστρο έχει κι' από μία. 13 2 InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Προδοσία... Στην πυρά το αιρετικό κούτσουρο ΥΓ: Με γεια 1 1 all this has happened before and will happen again
marathon Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Ντροπή σου....στα γεράματα!!!!!! 2 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Οι σειρήνες πολλές! InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Οι σειρήνες πολλές! Σ' έφαγαν οι ινφλουένσερς λαίμαι... Τα έλεγε ο Στράτος αλλά... 1 2 all this has happened before and will happen again
ekim Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Αν είναι η vintage hot rod (το υποθέτω από τους μαγνήτες) χαλάλι ή προδοσία. Αν και πάλι μας πληγώνεις 1
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σ' έφαγαν οι ινφλουένσερς λαίμαι... Τα έλεγε ο Στράτος αλλά... Ότι τα έλεγε τα έλεγε. Αλλά ο φίλος μου ο @Superfunk μου έθεσε ΤΟ επιχείρημα. Δεν μπορείς να σου αρέσει ο Keith και να παίζεις Stones και να μην έχεις Tele. 2 λεπτά πριν, ekim είπε Αν είναι η vintage hot rod (το υποθέτω από τους μαγνήτες) χαλάλι ή προδοσία. Αν και πάλι μας πληγώνεις Αυτή είναι. 1 InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Αλλά ο φίλος μου ο @Superfunk μου έθεσε ΤΟ επιχείρημα. Μόλις λύθηκαν οι (όποιες)... απορίες 2 2 all this has happened before and will happen again
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Ντροπη.. Ουτε καν Θινλαην Αντε κ σε γκρετς τωρα οπως επιβαλλει το ιφλουεσινγκ το καλο. Μεγειες. Καλοπαιχτη 1 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
mpamps Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Με γεια το εργαλείο! Άμα έριχνες κι ένα ηχητικό ή/και βιντεάκι δε θα μας χάλαγε πιστεύω, να σε ακούσουμε με την εν λόγω κυρία. P.S.: Το Lazy το παίζει αυτή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση