MGs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Dimsonic άσε την 15λεπτη μπαλάντα,βαλε τον Manosx στην βέσπα και τρεχάτε!!!Τον προλαβαίνουμε,δεν τον προλαβαίνουμε!!!Να του πείτε οτι πειράζω μόνο αυτούς που συμπαθώ! 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Α οκ νόμιζα ότι υπήρχε και κάτι άλλο εκτός από το ποντίκι για να γυρνας το ΚΟΥΜΠΙΑ στα plug ins και στα vst Αυτά τα πληΧτροφορα που δεν βΓανουΝ ήχο αλλά οδηγάν τα πΣεφτικα (τα λόγια τα μεγάλα) ΟΡΓΑΝΑ στην κομπιούτΑ δεν τα λένε midi keyboards? Βρε να με σκάσεις θες...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, MGs είπε Dimsonic άσε την 15λεπτη μπαλάντα,βαλε τον Manosx στην βέσπα και τρεχάτε!!!Τον προλαβαίνουμε,δεν τον προλαβαίνουμε!!!Να του πείτε οτι πειράζω μόνο αυτούς που συμπαθώ! Βρε να με σκάσεις θες... Οχι 15λεπτη. 5λεπτη. Ισως να χωρέσει και τελεκαστερ με σήμα το μπιφτέκι
MGs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οχι 15λεπτη. 5λεπτη. Sorry. 23 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ισως να χωρέσει και τελεκαστερ Δέν έχω δορυφορική τηλεόραση οπότε δέν το παρακολουθώ το συγκεκριμένο κανάλι,αλλά για να το λές εσύ θα είναι καλό.Την ώρα να μου στείλεις να κάτσω να το δώ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αυτά τα πληΧτροφορα που δεν βΓανουΝ ήχο αλλά οδηγάν τα πΣεφτικα (τα λόγια τα μεγάλα) ΟΡΓΑΝΑ στην κομπιούτΑ δεν τα λένε midi keyboards? Αφτό το midi keyboards που έχεις, εκτός από πλήχτρα, έχει και κουμπηά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, MGs είπε Την ώρα να μου στείλεις να κάτσω να το δώ. άμα το φκιάξω.... γιατί όλο το γρουσουζεύετε και θα με φύγει η εμπνεψη 2 με σήμα το μπιφτέκι
MGs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Νικο,όρθιο ποντικό πάρε.Ασυρματο ψΗφιΑκό.Anker εχω εγώ,3 χρόνια κανένα πρόβλημα ποτέ. 1
manosx Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Σαν γυριζω τα κουμπια Ευτυχια και χαρα Το κοντρολερ το γλυκο τ' αγαπαω τ' αγαπω Για ποντικι μου μιλας δηλητηριο ξερνας Φυγε, πηγαινε απο δω ουτε να σε ξαναδω Ποτενσιομετρα αν δε θες εισαι σπιουνος και χαφιες Την οθονη ολο κοιτας και τη μερα μου χαλας Τα κουμπακια αν δε θελεις δεν πα να 'σαι και ο Vangelis Εισαι ασχετος στο σπορ μουχλιασμενος σα ροκφορ, φτιαχνεις μαπα μουσικη φυγε, κρυψου απο ντροπη. Αχ κοντρολερ σ' αγαπω και βαθια σ' ευχαριστω αν δεν ησουνα εσυ θα επηζα στη μουσικη κλιμακες αρπεζια σα κερι θα ελιωνα ενω τωρα το κουμπι παιζω μονο, σα πουλι το γουδι το γουδοχερι μπλιμπλιΝικολο καρτερει 4 1
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε ΠαιΔΓια μια ερωτηΞις: Τι ΕινΕ αΦτο το midi controller? Γιατί εγώ έχω μείνει σε αΦτο. Χρειάζεται να το αγοραΞο για να εχο καλό ιχο για Μαιταλ; Α,έχω ΔΥΟ όχι ένα αΦτΑ. Εχψ και εγώ το ίδιο σε 61 πλήκτρα, έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω, πολύ καλό και τίμιο, αλλα είμαι στη θάλασσα τώρα και δεν μπορώ να το φωτογραφήσω 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αφτό το midi keyboards που έχεις, εκτός από πλήχτρα, έχει και κουμπηά? οΙ δαιν εχι. Το βαΝσ κε μπισΤαΙ,ούτε κουμπΓια ούτε τιποτιΣ 1 ώρα πριν, Ali Barout είπε Αμα δουλεύει το πιτσμπέντ ακόμα, Όχι ρε φιλωΟυζ τι μου λες τώρα...ΔΕΝ χρησιμοποιΑω πίτΣμπεντ ποτεΣ μου θυμίζει τα χρόνια που έπαιζα στο CS1 ήχους κλαρίνου,στυλ Μανώλη Αγγελόπουλου,στα σκυλάδικα της Νέας Υόρκης και έφευγε σύννεφο το πΓιατο... εφιάλτης λαΙμΑι Επεξεργασμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε οΙ δαιν εχι. Το βαΝσ κε μπισΤαΙ,ούτε κουμπΓια ούτε τιποτιΣ Όχι ρε φιλωΟυζ τι μου λες τώρα...ΔΕΝ χρησιμοποιΑω πίτΣμπεντ ποτεΣ Ώπα, μπάστα φίλως. Άλλο δεν έχει, άλλο δεν χρησιμοποιώ. Να σου πω επίσης ότι και η κιθάρα έχει pots, άσχετο αν δεν το ξέρ'ς. Και άμα τα γυρίσεις ασούμε, αλλάζει ο ήχος, σοβαρά μιλάω. Επεξεργασμένο 14 Σεπτεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση