Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Bridge μαγνήτη. έχουν οι Esquire. Neck δεν έχουν. Σωστός, κερδίζεις Telecaster. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jet72 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Άλλο ένα θέμα που έφτασε στις Τέλι. Γιατί όχι;
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ο bridge neck (συγνώμη, ευχαριστώ sir) μαγνήτης είναι προσθήκη του Duncan. Άμα ξέρεις τισ Τele καλύτερα και από το …. 1 InfluenSir!
fatalv Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Άλλο ένα θέμα που έφτασε στις Τέλι. Γιατί όχι; ...μιλάμε για φρίκη... ατελείωτη φρίκη.. 1 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα.
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό που έκανε ο Ρότζερ με το DSOTM εμένα μου θυμίζει τον Μικρούτσικο που κάθε 2-3 χρόνια ξαναμαναέβγαζε τον Σταυρό του Νότου, είτε σε ζωντανό, είτε σε επαναηχογράφα και το σιχάθηκα στο τέλος. Όμως, έκανε και αυτό, που πολύ μου ήρεσε.. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2023 από Πάνος Χελιδόνης
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Το περιμένει ενας φίλος αυτη τη βδομάδα. Μολις γινει ακροαση θα ενημερωσω με σήμα το μπιφτέκι
trolley Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2023 Βλέπω πως το ερώτημα "γυναίκα ή κιθάρα" παραμένει. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση