fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Freedom είπε Ωραίο το πρασινάκι δεν λέω, αλλά μήπως βγαίνει και σε CBDακι assούμε? Έστω HHC? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Φαντασου πρασινη κιθαρα με μωβ προ φοντο 1 με σήμα το μπιφτέκι
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έστω HHC? Πολυ high output assούμε, να μπορουμε να παίξουμε και κανά καθαρό, έτσε? 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έστω HHC? Με βάζετε κ ψάχνω τι είναι ΑΦΤΑ κ τώρα το μόνο που μένει είναι να μου βγάλει ο αλγόριθμος προτεινόμενο το τηλέφωνο του Παναγιώτη του Λάκωνα για αξιόπιστες κ εχεμυθες αγορές ασουμε 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Λίγο θυμίζει την Les Paul Anaconda Burst του μεγάλου Slash 2 1 Never give up!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Nekkon είπε θυμίζει την Les Paul Anaconda Burst του μεγάλου Slash Χτες δεν έλεγες: Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο Αχχχ Νεκκωνα! Να δεις που ακούς κ μέταλ! Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Δεν είχα ποτέ πράσινη κιθάρα Εκτός από μια τώρα που το σκέφτομαι που ανάλογα με το πώς έπεφτε το φως φαινόταν ποτέ πράσινη ποτέ μωβ... Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές... 1 2 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές... Ρε συ ... Είχε βγάλει κινητά η Moog? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές... O χαμαιλέοντας! Το πρώτο μου κινητο, 1998! 3 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Nokia ε? Φοβερές κιθάρες. Θυμάμαι είχε βγάλει την ίδια περίοδο και κάτι κινητά που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με το πως έπεφτε το φως, το περιβόητο 6110 πχ. Ωραίες εποχές... Ώρε τι μου θυμησες. Το πρώτο μου κινητό ήταν αυτό, κάπου στο μακρινό 1998. 1 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση