Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μήπως ήθελες να το βάλεις στο τι μουσική ακούτε τώρα ? Έπαθες dim? To διόρθωσα, αλλά με πρόλαβες. θα έπρεπε να έχουμε τη δυνατότητα να σβήνουμε τα ποστς μας μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Specs talks, Mgs walks
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ πήγα να το σβήσω τελείως (εννοώ να μη φαίνεται τ'ονομα σου στην παράθεση) αλλά είμαι από κινητό κ δε μπορώ. Πτουυυ Θ'ανοιξω υπολογιστή Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εν τω μεταξύ πήγα να το σβήσω τελείως (εννοώ να μη φαίνεται τ'ονομα σου στην παράθεση) αλλά είμαι από κινητό κ δε μπορώ. Πτουυυ Θ'ανοιξω υπολογιστή Άστο ρε, και τι έγινε? Θα το δει κάποιος mod και θα τα σβήσει. 1 Specs talks, Mgs walks
Nekkon Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αλλά έχω μια απορία... Αγγλικά μιλάτε όταν πίνετε καφέ εκεί ? Είναι ένα παλικάρι από έξω, παντρεύτηκε Ελληνίδα κ δουλεύει εδώ, αυτός μου είπε, εγώ δεν κάνω παρέα με μεταλλάδες . Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο 1 Never give up!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είναι ένα παλικάρι από έξω, παντρεύτηκε Ελληνίδα κ δουλεύει εδώ, αυτός μου είπε, εγώ δεν κάνω παρέα με μεταλλάδες . Οτιδήποτε πιο παραμορφωμένο από blues είναι κατάπτυστο Έχουν παραμόρφωση τα μπλουζ? Εγώ νόμιζα πως παίζουν με clean 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Nekkon Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Έχουν παραμόρφωση τα μπλουζ? Εγώ νόμιζα πως παίζουν με clean Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασε 1 Never give up!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασε Μεταλλας srv! ΓΙΑΦΤΟ μίλαγε Αγγλικά Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Με λίγη προσπάθεια, παίζει και βινταζ σταφ (μετά τη μέση παίζω βλακείες) XiaoYing_Video_1693654273774_HD.mp4 5 Γιώργος
mpamps Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραίος Γιώργο. ΠΟλύ καλό και το παίξιμο. Τώρα που τα δοκίμασες και μόνος σου, πώς σου φαίνονται τα pots;
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Τώρα που τα δοκίμασες και μόνος σου, πώς σου φαίνονται τα pots; Καθαριζουν γραμμικα. Ο Νεκ καθαριζει περισσότερο, ο bridge λιγότερο. Ίσως αλλάξω pots, ώστε να καθαριζει με λιγότερο γυρισμα. Το ποσο καθαρίζει είναι θέμα μαγνητών. Δεν αλλάζει. Το πώς καθαρίζει, είναι θέμα κυκλώματος και ποτενσιόμετρων. Οι μαγνητες, πάντως, είναι πολύ καλοί. Δε με δυσαρέστησαν σε καμία δοκιμή. 1 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση