Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Nekkon είπε Μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι λευκοί ασούμε και εκείνος ο srv έβαλε tube screamer και μας τα χάλασε Με drive στο 0 όμως. 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ίσως αλλάξω pots, ώστε να καθαριζει με λιγότερο γυρισμα. Είναι ή δεν είναι δανεική. Δεν μας τα λες καλά. Αν τα πιστεύει η γυναίκα σου καλώς. Εμείς, όχι. 3 InfluenSir!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Είναι ή δεν είναι δανεική. Ήταν inside joke. Δικιά μου είναι... 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αν τα πιστεύει η γυναίκα σου καλώς. Η γυναίκα δεν μπορεί να ξεχωρίσει, πλέον, εάν μια κιθάρα είναι καινούργια ή όχι. 5 Γιώργος
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ο Νεκ Έλα πες το, εδώ είμαι Ένα τετοιο πρασινάκι θέλω 2 Never give up!
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Η γυναίκα δεν μπορεί να ξεχωρίσει, πλέον, εάν μια κιθάρα είναι καινούργια ή όχι. Τι relicάρεις μπαγάσα! 2 InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ήταν inside joke. Δικιά μου είναι... Σοβαρα μιλας???? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Τι relicάρεις μπαγάσα! Όχι ρε. Όλες οι κιθάρες στην πένα είναι. Απλά είναι πολλές και μοιάζουν όλες μεταξύ τους. Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει εάν μια είναι παλιά ή και καινούργια, διότι πολύ απλά δεν τις θυμάται όλες. Γιώργος
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει εάν μια είναι παλιά ή και καινούργια, διότι πολύ απλά δεν τις θυμάται όλες. Να παρακαλάς μην αρχίσει να τις μετράει... 1 1 Specs talks, Mgs walks
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σοβαρα μιλας???? Μα συγγνώμη, ξέρεις πολλούς να δανείζονται, η να τους αφήνουν κιθάρα και να την ανεβάζουν βίντεο σε θρεντ με τίτλο όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι; Νομίζω ήταν ελεμένταρυ ντίαρ Βράτσον. 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Να παρακαλάς μην αρχίσει να τις μετράει... Λογίστρια είναι. Πρέπει να μετράει δηλαδή για να καταλάβει ότι σε λίγο θα χωράει να μπει στο σπίτι μόνο από το παράθυρο του μπάνιου, η τελεόραση θα βρίσκεται πάνω σε λαμπάτο ενισχυτή, και όταν ανοίγει τα ντουλάπια της κουζίνας θα βρίσκει μπετάλια αντί για κατσαρόλες? 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Μα συγγνώμη, ξέρεις πολλούς να δανείζονται, η να τους αφήνουν κιθάρα και να την ανεβάζουν βίντεο σε θρεντ με τίτλο όσοι έχουνε μεράκι, παίρνουν ένα πρασινάκι; Νομίζω ήταν ελεμένταρυ ντίαρ Βράτσον. Αποκλειεται ΛΑΙΜΑΙ. Πως πηρε πρασινη κιθαρα? Αφου δεν ειναι Παναθηναικος 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Λογίστρια είναι. Εκτος απο λογιστρια ειναι κ λογικη. Σου λεει σε λιγο καιρο μπορει να φτιαξουμε χτιστο εξωτερικο φουρνο. Αυτες οι τελεψηστερ που εχει ειναι ιδανικες να βαζουμε κ να βγαζουμε το ταψι στο φουρνο. Οποτε ασε να παρει μερικες κιθαρες ακομα γιατι δεν ξερει πως οι τελεψηστερ θ'αλλαξουν χρηση 1 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση