cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οχι βρε δεν εχω. Αλλα θα το δω Αλλα αφου δεν σας αρεσε το τελευταιο ασμα μου που ήταν και το καλύτερο λεμε δε νλεπω να ασχολουμαι με μασινα δεν το άκουσα. Δεν έχω προλάβει να ακούσω άσματα γενικώς. Σε ποιον δεν άρεσε και γιατί? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε δεν το άκουσα. Δεν έχω προλάβει να ακούσω άσματα γενικώς. Σε ποιον δεν άρεσε και γιατί? Γιατι τους εβαλα δυσκολα με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε Γιατι τους εβαλα δυσκολα μουσική τους έβαλες ή διαγώνισμα? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε μουσική τους έβαλες ή διαγώνισμα? 2 σε 1, αλλά μηδένισα γραπτά 1 με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 57 λεπτά πριν, dimsonic είπε 2 σε 1, αλλά μηδένισα γραπτά Στείλε τους όλους μεταξεταστέους το Σεπτέμβρη Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 έχω δει τόσα βίντεο αυτές τις μέρες του MONTAGE που πέραν από τους ήχους, αρχίζω να μαθαίνω και τα μενού Πολύ ωραία και νοσταλγική αυτή η AN-X Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Πίσω στο θέμα μας. Έχει κανείς αυτό το άλμπουμ? Dim? Όποιος το έχει ας το κάνει MP3 να το ανεβάσει κάπου να το ακούσουμε. Το rutracker πάντως που κοίταξα δεν το έχει. Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πίσω στο θέμα μας. Έχει κανείς αυτό το άλμπουμ? Dim? Όποιος το έχει ας το κάνει MP3 να το ανεβάσει κάπου να το ακούσουμε. Το rutracker πάντως που κοίταξα δεν το έχει. Πας καλα?, αμα το ειχα.... θα εκανα παρτυ με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πας καλα?, αμα το ειχα.... θα εκανα παρτυ Eμ τότε τι έχεις ωρέ Diiiiiim?.... Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Eμ τότε τι έχεις ωρέ Diiiiiim?.... Παντως οχι καλτ δισκους με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση