Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Το FM9 είναι end game κατάσταση. Αν ψάχνεις έναν ήχο και δεν υπάρχει (δε μπορείς να τον φτιάξεις) εκεί μέσα, τότε πολύ απλά δεν υπάρχει. 1 2 More is more. Yngwie Malmsteen
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 8_4_Vra.mp3 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 @Ali Barout το αστειο ειναι πως εγω το λιγουρευομαι για εντελως διαφορετικες ηχητικες κατευθυνσεις. Οπως ειπε κ ο @BillTrantos ειναι end game για ηχογραφησεις οπως κ να το δεις Για παιξιμο κ λαηβ κ αισθηση δε λεω τιποτα μιας κ δεν εχω hands on επαφη. Μονο κ μονο γι'αυτο, για κανενα αλλο λογο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 9_4_Vra.mp3 Τακα τακα και τα 3 scenes Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) @Freedom Σ'ευχαριστουμε πολυ. Ξεπερασες τις απαιτησεις μας. Γυρνα στο θρεντ τωρα !!! Οι περιγραφες της φρακταλ για το καθε scene ειναι ολα τα λεφτα!! Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 10_4_Vra.mp3 10 αθλια κλιπάκια φτάνουν ή να συνεχίσω assούμε? 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Freedom είπε 10 αθλια κλιπάκια φτάνουν ή να συνεχίσω assούμε? Σταματα λεμε. Διαβασε το προηγουμενο ποστ Γρηγορα πριν μπει ο Φιουζιος κ σου ζητησει κ τα υπολοιπα πρησετ σε κλιπς Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 @vrasidas27 Εγώ όταν βλέπω κάτι να είναι σαν εξελ, να μπορώ να έχω έλεγχο σε περισσότερα πράγματα απ όσα βάζει νους μου, αι λάικ ρίιλλυ χάρντ, εντ αι σαμγουατ λιγουράιζ. Για την κιθάρα ειδικά, φυσικά και ΔΕΝ θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο, θα ήταν ύβρις. Εδώ δεν μπορώ να την κάνω καλά σκέτη, θα βάλουμε και κορδελάκια; 2
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Για την κιθάρα ειδικά, φυσικά και ΔΕΝ θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο, θα ήταν ύβρις. Εδώ δεν μπορώ να την κάνω καλά σκέτη, θα βάλουμε και κορδελάκια; Μα... δεν ειναι για κιθαρα Γιωργη.... Ειναι για οτιδηποτε εχει βυσμα... Κ μπασο κ μπουζουκι κ ηλεκτρικο τσελο... κ για συνθ ακομα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Οπως ειπε κ ο @BillTrantos ειναι end game για ηχογραφησεις οπως κ να το δεις Για παιξιμο κ λαηβ κ αισθηση δε λεω τιποτα μιας κ δεν εχω hands on επαφη. Μονο κ μονο γι'αυτο, για κανενα αλλο λογο Έχω διετή εμπειρία με το Ultra, αρχαίο πλέον, αλλά για την τότε εποχή ήταν ίδια φάση. Άνοιγα να χαζέψω presets και έτρωγα ώρες. Για live και χέρι είναι ανάλογα το άτομο και τις συνήθειες του καθενός. Εγώ που ξεκίνησα με POD φασόλι γουστάρω άπειρα το "studio-like'' feel της Fractal. Άλλοι βρίσκουν αυτό το γυάλισμα υπερβολικό και μη-ρεαλιστικό. Γούστα. 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση