ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Μετά ανέβασε. Τέλος αυτό ήταν. Your browser does not support the HTML5 audio tag 2_4_Vra.mp3 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Παντως ακουγοντας ξανα κ ξανα το κλιπακι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως περιμενα το chain πιο "περιπλοκο". Σε τοσο ψαρωτικο ηχο που οντως δεν καταλαβαινεις πως ειναι κιθαρα, περιμενα να δω κατι σε στυλ αυτου που περιεγραφες. Μπλοκς να "λουπαρουν" κ να τροφοδοτουν καποιο αλλο πχ κ πιο πολυ παραλληλες συνδεσεις. Εδω σ'ενα σημειο μονο σπλιταρει το σημα. Κ η γραμμη που δεν περνάει απο πιτς ή φιλτρο ειναι τοσο γουετ κ κομπρεσαρισμενη πριν κ μετα στην αλυσιδα που σιγα μην ακουσεις πως ειναι κιθαρα στο τελικο αποτελεσμα. Γιατι τα λεω ολα αυτα? Γιατι μου φαινεται πως σε αυτο το πρησετ το φρακταλ ουτε που ιδρωνει κ πως μπορεις να κανεις παπαδες με το fm9 (κ προς αυτην την κατευθυνση) Πριν προλαβω να τελειωσω το ποστ βλεπω το τερας πρησετ στη δευτερη σελιδα..... Ακουω κ επιστρεφω Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 3_4_Vra.mp3 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Ακουσα Χαλαρα με αυτα τα τρια πρησετ παιζεις απο μπλουζ κ φολκ μεχρι ακραιο μεταλ αςουμε... Αν ειχες πληκτρα στη μπαντα με το fm9 κ το Ρολαντ ας ετοιμαζεται για ΟΑΕΔ Για παραδοσιακους ηχους δε ζηταω.. Εκει θα μου πεις για γιουτιουμπ κ θα'χεις κ δικιο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 4_4_Vra.mp3 [ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Scene] Your browser does not support the HTML5 audio tag 5_4_Vra.mp3 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Αφούχεις σκριν από εδιτορ, πλαγκιν θα πω τι να πω; Πολύ ενδιαφέροντες ήχοι πάντως. Όλο αυτό το πετσόκομμα δηλαδή γίνεται στο πιτς και το φίλτρο; Ή συνεισφέρουν και τα βάθια; Έχουν mod τα βάθια; 2
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 6_4_Vra.mp3 [άλλο scene] 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αφούχεις σκριν από εδιτορ, πλαγκιν θα πω τι να πω; Πολύ ενδιαφέροντες ήχοι πάντως. Όλο αυτό το πετσόκομμα δηλαδή γίνεται στο πιτς και το φίλτρο; Ή συνεισφέρουν και τα βάθια; Έχουν mod τα βάθια; Επειδη στα ντηλεη κ ρηβερμπ μπλοξ εχει τα... απαντα, σιγουρα υπαρχουν κ αρκετα με μοντ Στο πρωτο πρησετ πχ το σημα σπλιταρει στο ντηλεη κ η μια απο τις γραμμες δεν εχει ουτε πιτς ουτε φιλτρο. Επειδη ομως ηχο "κιθαρας" δε μπορω ν'ακουσω πουθενα στο τελικο αποτελεσμα σιγουρα το μοντιουλεησιο των ρηβερμπ ή ντηλεει θα ειναι εντονο Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Επειδη ομως ηχο "κιθαρας" δε μπορω ν'ακουσω πουθενα στο τελικο αποτελεσμα σιγουρα το μοντιουλεησιο των ρηβερμπ ή ντηλεει θα ειναι εντονο Αν έχει μιξ νομπ σε κάθε μόντιουλ (μπλοκ;), σίγουρα σε κάποιο σημείο μπορείς να εξαφανίσεις τελείως την κιθάρα. Πάω να φύγω εγώ, γιατί πολλά λάικ πατάω στα ηχητικά, και το διχίλιαρο μου πατάει dislike. 1 1
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag 7_4_Vra.mp3 [εδώ εχω κανει φουστια για να ακουγεται μονο το wet, εχει πολλά scenes, απλά διαλεξα ένα] 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση