ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Η ερώτηση είναι απλη. Έχουμε το κατωθι κλιπ, μηδενικής μουσικής αξίας. Your browser does not support the HTML5 audio tag 1_4_Vra.mp3 Μαντέυουμε με ποιο μουσικό οργανο το έγραψα. Βασισμένο σε ανέγγιχτο εργοστασιακό preset της Fractal: Clue: το μουσικό οργανο έχει χορδές Όποιος το βρεί, έχει ΔΥΟ νύχτες με τον Vra...OXI στα μπουζούκια... ...αλλά για ψαρεμα με πυροφάνι. ΥΓ: παρακαλώ να μην μετακινηθει το thread σε άλλη κατηγορία, εδώ είναι η σωστή. ΜΙΛΗΣΑ! Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Γιατι με κανεις ρεζιλι δημοσιως? Σε παρακαλεσα χτες το κλιπ να το στειλεις με pm... Ταζεις στον κοσμο και πραγματα που δεν γινονται.. Οποτε για να τους κοπει ο βηχας (ακυρες οι βραδυες που ταζει ο Φρρρρρρρ) ανγκαζομαι να φανερωσω με τι οργανο ηχογραφηθηκε το κλιπ. Οχι πως γνωριζω, απλα ειναι πολυ ευκολο να το μαντεψεις οταν ξερεις τι να προσεξεις στην ακροαση. Λοιπον παιζεις με τον νεκ μαγνητη σπλιταρισμενο απο Oberheim ζουρνα νεκ θρου αναλογικο με onboard προενισχυση. Στα σοβαρα τωρα. Δεν ανεβαζεις κ κανα 2 διαφορετικα κλιπ ακομα, απο αυτα τα 20-30 πρησετ του φρακταλ που λες πως δε μοιαζουν με κιθαρα. Δεν ειναι πολλοι που εξερευνουν τετοιες κατευθυνσεις οποτε θα ηταν διαφορετικο κ πολυ ενδιαφερον. Να ξεστραβωθουμε κιολας λιγο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Γιατι με κανεις ρεζιλι δημοσιως? Σε παρακαλεσα χτες το κλιπ να το στειλεις με pm... Ταζεις στον κοσμο και πραγματα που δεν γινονται.. Οποτε για να τους κοπει ο βηχας (ακυρες οι βραδυες που ταζει ο Φρρρρρρρ) ανγκαζομαι να φανερωσω με τι οργανο ηχογραφηθηκε το κλιπ. Οχι πως γνωριζω, απλα ειναι πολυ ευκολο να το μαντεψεις οταν ξερεις τι να προσεξεις στην ακροαση. Λοιπον παιζεις με τον νεκ μαγνητη σπλιταρισμενο απο Oberheim ζουρνα νεκ θρου αναλογικο με onboard προενισχυση. Στα σοβαρα τωρα. Δεν ανεβαζεις κ κανα 2 διαφορετικα κλιπ ακομα, απο αυτα τα 20-30 πρησετ του φρακταλ που λες πως δε μοιαζουν με κιθαρα. Δεν ειναι πολλοι που εξερευνουν τετοιες κατευθυνσεις οποτε θα ηταν διαφορετικο κ πολυ ενδιαφερον. Να ξεστραβωθουμε κιολας λιγο Wow, wow, wow, wow, εσύ εισαι το ΕΠΑΘΛΟ, δεν αναφερεσαι πουθενα αλλού, γιατί να σε κάνω ρεζίλι ωρέ Βρα? Είδα την μαντεψιά σου και επειδή είσαι πολύ κοντά, ξέχασα να αναφέρω οτι ΕΞΑΙΡΕΙΣΑΙ του διαγωνισμού. Τι να κανω assουμε, ΚΑΙ να σε κλωνοποιήσω για να έχεις 2 νυχτες με τον εαυτό σου? Να πω την αλήθεια δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι υπαρχουν 20-30 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ presets τετοιου τυπου, τα έπιασα ανάποδα και αυτό ήταν στα 20 τελευταία, ναι μην με βαλεις να browsάρω 383 (αν θυμαμαι καλά) πρισετς, αυτό το κάνω μια φορά στα 2 χρόνια με τα fractal για εμπνευση. Ψαξε στο Youtube, Vra, έχει πράγμα αλλιώς έλα από εδω, κάτσε κανα τριωρο και λύσα με ότι blocks υπάρχουν διαθέσιμα (ελα, εχει και Synth block, lol). Αν είναι ριξε σημα πριν, να του πλακώσω μια υδρόψυξη γιατί θα το κάψεις το ρημάδι. 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Freedom είπε έχει πράγμα αλλιώς έλα από εδω, Ε φίλος δε φτάνουμε να κάνουμε πανιστήρι από εδώ, κάνε γκανα ποστ να ακούσομεν τιποτις. Τιναφτα, μας ανάβεις κιεμασαπαρατάς; 1 1
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Ε φίλος δε φτάνουμε να κάνουμε πανιστήρι από εδώ, κάνε γκανα ποστ να ακούσομεν τιποτις. Τιναφτα, μας ανάβεις κιεμασαπαρατάς; Βαριέται Γιώργη μου.... Που να ζεσταίνει τις λάμπες στην προενισχυση του ζουρνά για να παίξει ξανά Ο λαός απαιτεί Φρρρρρ. Κ εσύ τον γραφεις 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, manosx είπε αλλα χωρις λεμονι Με τιποτα μαν, δεν ειμαι καλος στο slide assούμε... 7 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ε φίλος δε φτάνουμε να κάνουμε πανιστήρι από εδώ, κάνε γκανα ποστ να ακούσομεν τιποτις. Τιναφτα, μας ανάβεις κιεμασαπαρατάς; Αξιότιμε Πανιστήρι όπως πογάτσα assούμε? Τι άλλο θέλετε από εμένα ωρέ? Αν είναι να φτιάξω εγώ τετοιο πρισετ, θα μπορούν να το ακούσουν μόνο οι σκύλοι... Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2023 από Freedom Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Freedom είπε Τι άλλο θέλετε από εμένα ωρέ? Αν είναι να έρθει ο γρασίδας από κει, να τονε ηχογραφήσεις κρυφά και μετά να τον ποστάρεις. Σα ριβέντζ πορν αλλά με πλαγκιν. 2
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, Freedom είπε Να πω την αλήθεια δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι υπαρχουν 20-30 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ presets τετοιου τυπου, τα έπιασα ανάποδα και αυτό ήταν στα 20 τελευταία, ναι μην με βαλεις να browsάρω 383 (αν θυμαμαι καλά) πρισετς, αυτό το κάνω μια φορά στα 2 χρόνια με τα fractal για εμπνευση. Βάλε το ζουρνά να ζεσταινεται Ξεκινά πάλι ανάποδα το Μπράουζινγκ Βρες ένα περίεργο. Εμπιστεψου με, θα είναι κοντά στο άλλο που ηβρες . Παίξε κ ηχογραφα. Συνεχα το Μπράουζινγκ. Βρες άλλο ένα. Αυτό θα είναι πιο μακριά αλλά όχι κάτω από το πρησετ νο 300. Παίξε κ ηχογραφα . Μετά ανέβασε. Τέλος αυτό ήταν. Άντε, μη βαριέσαι! Κ μη λες στο κοινό σου να μπει γιουτιουμπ αν θέλει κ άλλο.. 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Αν είναι να έρθει ο γρασίδας από κει, να τονε ηχογραφήσεις κρυφά και μετά να τον ποστάρεις. Σα ριβέντζ πορν αλλά με πλαγκιν. Είπες το φράκταλ πλαγκιν? Παίρνεις κ rme κ κιθάρα Γιωργημ με τα λεφτά που έχει το μασινι. Κ είναι καλό... Πολύ καλό ... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 55 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αν είναι να έρθει ο γρασίδας από κει, να τονε ηχογραφήσεις κρυφά και μετά να τον ποστάρεις. Σα ριβέντζ πορν αλλά με πλαγκιν. Τι πλαγκίν μου τσαμπουνάς ωρέ βέβηλε? FAS (γλάρο) λέμε, δεν υπαρχουν πλαγκινς εδω , μονο μπατ πλάγκς, assούμε... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση