σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 @Freedom καρα ισχυει αυτο που λες Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες Εγω πιο πολυ το βλεπω σαν παιχνιδι με προτροπη του OP. Γι'αυτο κ στην αρχη δεν ελεγα τιποτα Πιο πολυ οι απαντησειςθα επρεπε να ειναι: φανταζομαι πως ακουω αυτο επειδη εκεινο κ μπλα μπλα μπλα Πηγα να το κανω ετσι αλλα βαριομουνα να γραψω σεντονι οποτε συγκρατηθηκα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε @Freedom καρα ισχυει αυτο που λες Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες Ναι βρε Βρα αλλά εμεις που δεν ξέρουμε πως γίνεται construct ο στανταρντ ήχος του αδερφού Γκού, τι να κάνουμε assούμε? Πιο έυκολα μπορώ να μαντέψω αν επαιζε καθιστός ή όρθιος, με κάλτσες, ξυπόλυτος ή με παπούτσια και με τι χρωμα μπλουζάκι assούμε... Γκου, παιξε σε τελειως καθαρό ενισχυτή (πθιτ-πθιτ, όχι και καλά blues καθαρό κοκ, καθαρό λεμε, πλυμμένο με Ava), μηδεν (0) εφέ, όρισε και ένα έπαθλο για τον νικητή και θα γίνει ο χαμός (εκτός και αν είναι Τελεμπάζερ)... Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από Freedom 4 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Συμφωνω για το καθαρο. Για να μην πω κ ξαστερο μπας κ το βρουμε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Συμφωνω για το καθαρο. Για να μην πω κ ξαστερο μπας κ το βρουμε Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου... ...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες... 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Freedom είπε Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου... ...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες... Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Άντε να σας βοηθήσω. Κανένα πετάλι ή plugin ανοικτό, εκτός λίγο βάθος, και η κιθάρα καρφί στον origin 20. Θέλει λίγο ρυθμισμα το truss rod, διοτι buzzάρει ελαφρώς... Your browser does not support the HTML5 audio tag or20.mp3 1 Γιώργος
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα Εγώ το βρήκα. Παίζει με ακουστική αλά Keith στο jumping jack flash. 1 1 InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Ο Φρηντομ με απειλει στο Βαημπερ. Εγω το λεω εδω για να το ξερετε Κ μου λεει πως ειναι τρελλος κατι για πρησετ κ τετοια 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Ο Φρηντομ με απειλει στο Βαημπερ. Εγω το λεω εδω για να το ξερετε Κοιταω γύρω μου, και βλεπω παντου ΦΑΚΙΝ ΣΝΙΤΣΕΣ!!! 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Οι μαγνήτες μου φαίνονται μυνί. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση