Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, odis13 είπε Yπήρχε παλιά ένα thread όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι ποζεροκιθαροφαν Όπου ένας θεούλης (το μέλος @Ksekourdistos και μπράβο του) έγραψε την ακόλουθη, επική ατάκα: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΕΛΕs" 2 all this has happened before and will happen again
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Να σου πω... Και μια τέτοια δεν θα ήταν άσχημη Περήφανος κάτοχος της Haji (Skull & Snakes, απτη περίοδο των Lynch Mob) Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου 2024 από Charis Arvanitis 3
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Λατρεμένη... Εσύ τελικά είσαι "δικό μας" παιδί. 1 1 all this has happened before and will happen again
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Είμαι ναι.. και μετανιώνω που ποτέ δεν ήμουν μέλος εδώ, ενώ διαβάζω το forum 15 χρόνια 1
Έκτορας Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Η ταπεινή συνεισφορά μου στο νήμα. Όχι της δεκαετίας του ‘80, πολύ πιο πρόσφατη, αλλά στο ίδιο πνεύμα. Ειναι η κιθάρα που δείχνω αν με ρωτούν «αν έχω Strat» . Ναι αμε, αυτή. 6
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Ειναι η κιθάρα που δείχνω αν με ρωτούν «αν έχω Strat» . Ναι αμε, αυτή. Φυσικά και είναι μια (super) strat. Κοίτα να δεις που σε λίγο θα εμφανιστούν και άλλες /οι Άντε να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας. 1 all this has happened before and will happen again
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Μήπως να αναστήσουμε το παλιό 80s super strat thread? 1
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 Για τετοιες κιθαρες "περιορισμενου " ενδιαφεροντος, γιατι δεν κοιτας ebay, reverb? 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 Νομίζω ότι μια ποζεροκιθάρα είναι sine qua non αν έζησες τα 80΄ς Η δική μου είναι αυτή (δεν είναι δικές μου οι φώτος....μην με βάζετε τωρα να τη βγαζω από τη θήκη.) Απίστευτη κιθάρα ειδικά λόγω neck through 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Flotzen Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2024 14 ώρες πριν, Charis Arvanitis είπε Περήφανος κάτοχος της Haji (Skull & Snakes, απτη περίοδο των Lynch Mob) Off topic... Τι δισκάρα το Wicked Sensation... 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση