dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Παρατηρησα προσφατα οτι αν γινει σχολιασμος σε μουσικη αναρτηση αυτη δεν εμφανιζεται στα ανανεωμενα ποστ. Δηλαδή αν μετα απο λιγο ψαξεις νεες ενημερωσεις υπαρχουν απο αλλα θεματα αλλα οσα γινονται σε νηματα μουσικης δεν ερχονται επανω 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Για το music μιλάς? Γιατί εγώ μια χαρά τις βλέπω πάνω πάνω. Είμαι σε pc. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος βρε dim. Πχ .. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Ναι αλλα για το κινητό. Βγαινει μια ενοτητα απαντήσεις στο φορουμ και εκει δεν μπαίνουν απο το music με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Αν μιλάς για κινητό δεν έχω άποψη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άσχετο με το θέμα, αλλά έχεις ενημερώσεις των Windows που σε περιμένουν. 2 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση