rokman Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ξέρει κανείς πως σβήνουμε τις μνήμες του πεντάλ; Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2023 από rokman -montaz-
MarLog Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Καλημέρα https://eadn-wc05-7545739.nxedge.io/wp-content/uploads/2022/09/JamMan_Stereo_OM_EN.pdf manual Για ένα loop δες το παρακάτω - για όλα το manual από σελίδα 50 και μετά
rokman Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν ξέρω γρι αγγλικά, για αυτό ζήτησα αν κάποιος ξέρει να μου εξηγήσει ευχαριστώ και πάλι νάσαι καλά Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2023 από rokman -montaz-
MarLog Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 βήματα 1. Πάτησε μια φορά το κουμπί που από πάνω γράφει EXIT και από κάτω SHIFT (σε άσπρο φόντο) - είναι το πρώτο από αριστερά στη δεύτερη σειρα που έχει 6 ίδια κουμπιά 2. μετα, πάτησε μια φορά το κουμπί που από πάνω γράφει AUTO REC και από κάτω DELETE (σε άσπρο φοντο) - το πέμπτο από αριστερά στην ίδια σειρά με το προηγούμενο 3. μετα πάτησε πάλι μια φορά το ίδιο κουμπί 4. τελος, πάτησε και κράτησε πατημένο για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα το ίδιο κουμπί Αυτό θα δουλέψει για τη λούπα που είχες ενεργή Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2023 από MarLog
rokman Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2023 Ευχαριστώ ,νάσαι καλά, καλή συνέχεια -montaz-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση