Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, MGs είπε Το μυστικό είναι ΣΤΟ ΜΗΛΟ! Είχε κι άλλο, ψηφιακό... Specs talks, Mgs walks
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Είχε κι άλλο, ψηφιακό... Στον ψηφιακό κόσμο δηλαδή αυτό το βλέπετε σαν μήλο? Εμένα μου μοιάζει κάτι ανάμεσα σε καφετιέρα γαλλικού καφέ και το ξώγαμο του darth vader με νάνο. Φαντάσου τώρα στον ήχο τι γίνετε με τα ψηφιακά. 2
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, MGs είπε Στον ψηφιακό κόσμο δηλαδή αυτό το βλέπετε σαν μήλο? Σαν τι να το δούμε δηλαδή, αφού μήλο είναι? Και συγκεκριμένα, ένα Apple Mac Pro. 2 Specs talks, Mgs walks
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Στις 28/7/2023 στις 12:19 ΠΜ, manosx είπε Καλο το jupiter, και με χαρακτηρα, αλλα 25 και 30 χιλιαρικα για αυτο, απο καθαρα συνθικης αποψης και οχι επενδυτικης με τιποτα. Δινεις 3 στο montage, αλλα 5 στο καινουργιο prophet 10, απο αποψη συνθ εισαι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ετσι, και σου μενουν και εικοσι χιλιαδες ευρω, να παρεις μιση μεριδα καλαμαρια και ενα μικρο ποτηρι μπυρα στην Ψαρου. Το πρωτο συνθη που ειχα παρει απο εναν πιτσιρικα. Ειχα ενα καλωδιο midi, και προσπαθουσα να το συνδεσω με ενα οΧτακαναλο που ειχα τοτε, αλλα τσιφος. Το εδωσα αρον αρον. Μετα απο καιρο, καταλαβα οτι υπηρχαν και διαφορετικα midi, εκτος απο αυτο που ειχα. 2 Πρώην VARTANIS
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Αν έγραφε εμένα,οταν θα έφευγα θα το γυρνούσε ανάποδα και θα έβγαζε 10 τΖιΒανες απο εκεί μέσα.Εγώ φταίω που τα φτιάχνουν έτσι? Πες του φίλου σου να πάρει το κινητό απο την κονσόλα,η να βγάλει την δόνηση,γιατί όποτε τον πέρνουν τηλέφωνο χαμηλώνουν οι κιθάρες στην μίξη. 2
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, MGs είπε Φαντάσου τώρα στον ήχο τι γίνετε με τα ψηφιακά. Γιατι, δε σου αρεσε η κομματαρα του Βαγγελη; Η συντριπτικη πλειοψηφια των οργανων πσηφιακη ειναι. BTW βρηκα ενα ωραιο καναλακι στο youtube, ο τυπος εχει καμποσα workstations και τους πινει το αιμα, να ενα κομματακι του με modx ( montage σε best buy μορφη) Να και ενα κομματι με modx και virus, ο συνδυασμος που ψηφισα Ο τυπος εβαλε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ψηλα τον πηχη, αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι καθολου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημο, με λιγο μασαζ σε καποιες λεπτομερειες και στη μιξη /mastering θα εφτανε στα ορια του τρομακτικου Και βεβαια τα παραπανω, και ειδικα το τελευταιο, ειναι σε πεδια καθαρα vintage/ μπλιμπλικοειδη, οπου και τα παλια επαιζαν μπαλαρα. Αν μιλαγαμε για αλλους ηχους και αλλα ζητουμενα, ακουστικα οργανα κλπ, εκει ειναι που χρειαζομαστε τα πιο καινουργια. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, MGs είπε Αν έγραφε εμένα... Να έγραφε εσένα ο συγκεκριμένος ηχολήπτης λίγο χλωμό το κόβω... 4 λεπτά πριν, MGs είπε Πες του φίλου σου να πάρει το κινητό απο την κονσόλα... Δεν είναι -δυστυχώς- φίλος μου. 5 λεπτά πριν, MGs είπε ...γιατί όποτε τον πέρνουν τηλέφωνο χαμηλώνουν οι κιθάρες στην μίξη. Δεν υπάρχει κιθάρα εκεί μέσα ούτε σε φωτό. Ο μακαρίτης, αν και multi-instrumentalist, κιθάρα δεν έπαιζε. 1 Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν υπάρχει κιθάρα εκεί μέσα ούτε σε φωτό. Ο μακαρίτης, αν και multi-instrumentalist, κιθάρα δεν έπαιζε. Δεν ειναι ακριβως ετσι, ο Vangelis ειχε κιθαρα, μια fender telecaster με 10-38 χορδες και κχχξξδξδκσισξσξδξδξζκζμζμμμμμ 3
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε Δεν ειναι ακριβως ετσι, ο Vangelis ειχε κιθαρα, μια fender telecaster με 10-38 χορδες και κχχξξδξδκσισξσξδξδξζκζμζμμμμμ What? Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Τιποτα, πλακα κανω, ειναι για τον influencer που βρηκαν σε βαλιτσα, δεν ισχυουν βεβαια τα περι κιθαρας, as you were.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση