Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Μάθε κιθάρα κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις πιάστηνε... Αυτό αναφέρει το λαϊκό, σοφό ρητό και σύμφωνα με το έγκυρο και έγκριτο workandmoney.com, κάποιοι και την πιάσανε και τα πιάσανε. Βέβαια, πριν ακολουθήσετε το link, είμαι βέβαιος ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχετε μαντέψει ποιον θα συναντήσετε στο νο1 και βέβαια στην πορεία θα δείτε και άλλους, γνωστούς και μη εξαιρετέους φυσικά, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα της... κιθαροκονόμας. Και ως συνήθως, απολαύστε υπεύθυνα... The Richest Guitar Players of All Time | Work + Money (workandmoney.com) all this has happened before and will happen again
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Πιο πολύ με εξέπληξε ο Slash στο 14. Μάλλον τον είχα ψηλότερα Never give up!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Εγώ πάλι ψιλο-κουφάθηκα με τον Hetfield, που τον είχαν στη λίστα. Γιατί με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι και ο Springsteen. ΥΓ: Περίμενα να δω και τον sir (τον δικό μας), που πίστευα ότι έχει γίνει... μπρούκλης από την κιθάρα all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Ελλιπής η λίστα. Πρόχειρα μου ήρθε αυτός: https://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/rock-stars/paul-stanley-net-worth/ 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
mpamps Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Γιατί με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι και ο Springsteen. Μήπως δεν το θεωρούν κιθαρίστα; Ένα Google search μου έβγαλε net worth 650 μύρια dollars.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Guru Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Ελλιπής η λίστα. Αν και δεν είμαι κιθαρίστας
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Μήπως δεν το θεωρούν κιθαρίστα; Δηλαδή θεωρούν κιθαρίστα τον Hetfield; Χμμμ... ΟΚ λίστα είναι (δηλαδή love to hate κατάσταση) ας το δεχτούμε. all this has happened before and will happen again
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δηλαδή θεωρούν κιθαρίστα τον Hetfield; Χμμμ... ΟΚ λίστα είναι (δηλαδή love to hate κατάσταση) ας το δεχτούμε. Μα κιθαρίστας είναι. Κ τραγουδιστής . Κ συγκρότημα είναι. Οι Μεταλλικά είναι ο Χετφηλντ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 ......μου έρχονται και άλλο εκτός λίστας.... https://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/rock-stars/dave-grohl-net-worth/ Για να μην πιάσουμε τους καντράδες...... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε ΥΓ: Περίμενα να δω και τον sir (τον δικό μας), που πίστευα ότι έχει γίνει... μπρούκλης από την κιθάρα Οι τίτλοι δυστυχώς δεν συνοδεύονται από bank notes. 3 InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση