Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Την πέθανες την γυναίκα βρε ... Εγώ μωρέ? Εγώ δεν της λέω τίποτα, αυτή απ'την καλή της την καρδιά τα φτιάχνει. Να την προσβάλω δηλαδή λέγοντας της 'Οχι? Ε, όχι, δεν είμεθα Ρομά... 1 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Εγώ μωρέ? Εγώ δεν της λέω τίποτα, αυτή απ'την καλή της την καρδιά τα φτιάχνει. Να την προσβάλω δηλαδή λέγοντας της 'Οχι? Ε, όχι, δεν είμεθα Ρομά... Δεν εννοούσα αυτό βρε. Ήταν ανάγκη να της πεις ότι έχεις πίτσα? Ας της έλεγες απλά και μόνο "ευχαριστώ". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ήταν ανάγκη να της πεις ότι έχεις πίτσα? Είμεθα τίμιοι φίλος! Άσε που από στιγμή σε στιγμή θα ερχόταν ο ντελιβεράς, κι αν τον πετύχαινε στην έξοδο τι θα της έλεγα? Η θέση μου όπως καταλαβαίνεις ήταν λεπτή... 1 Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Οι τίτλοι δεν τρώγονται φίλος, ούτε μπορώ να παίξω το "Hope You're Feeling Better" του Santana με έναν τίτλο. Αλλά τέσπα, μην είμεθα και πλεονέκτες... Μου δινεις ιδεες! 6 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άσε, μου έφερε σήμερα κοτόπουλο με πατάτες και σοκολατένιο κέικ και της λέω "μόλις παράγγειλα πίτσα". Δεν πειράζει, δεν πάει χαμένο. Ε και συ...πιτσα πιτσα σου λεει θα παθει τιποτα το παιδι... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση