Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Προσωπικά δεν πηγαίνω σε συναυλίες συγκροτημάτων που έχω ήδη δει στα peak τους, με μόνη ίσως εξαίρεση τους Pearl Jam και κάποιες μπάντες τις οποίες θέλει να δει η συντροφός μου.

Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman. Άσε που αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος και πιο σοβαρά με τη μουσική αυτά είναι το ίδιο ακαταλαβίστικα με το να προσπαθήσω εγώ να εκτιμήσω μια έκθεση Cy Twombly. 

Όσο για τον Διονυσίου, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κατά καιρούς ακούω και λαϊκά αλλά ο συγκεκριμένος ποτέ δε μου άρεσε.  

• Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 14/7/2023 στις 6:51 ΠΜ, kpeyos είπε

Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman.

Εμφάνιση  

Είπαμε , άλλο το ακούω, άλλο το πάω να ακούσω/ δω (με τις συνθήκες  που περιγράφηκαν).

Η διάκριση έγινε ήδη.

Εγώ το "ξεμωράθηκαν " το βρίσκω πολύ Light ?

Δημοσιευμένο

Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ.

• Χαχα 3

Ενωμοτάρχης

• Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 14/7/2023 στις 7:01 ΠΜ, Jazzjoker είπε

Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ.

Εμφάνιση  

Εκεί έρχομαι και εγώ.

• Like 1
  • Χαχα 1
  • Moderator
Δημοσιευμένο

Εγώ πάντως πήγα και είδα Black Keys (και Puscifer αλλά δε μου άρεσαν) τις προάλλες στο Terra Vibe και έχω κλείσει και Arctic Monkeys για τις 18/7. Ο καρδιολόγος μου έχει συστήσει να περπατάω και το βρήκα μια καλή ευκαιρία. 

• Χαχα 1
  • Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 14/7/2023 στις 2:20 ΠΜ, Lord_Goumis είπε

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλοί Ευρωπαίοι έτσι ειναι, και γιατί όχι και οι σημερινοί Έλληνες πενηνταρηδες να κάνουν αυτό που τους αρέσει αντί να κάθονται να έχουν ακόμα αυτό το ανατολίτικο mentality που έχουμε ακόμα ως χώρα 

Εμφάνιση  

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις? ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" ?

• Like 2
  • Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 14/7/2023 στις 7:39 ΠΜ, trolley είπε

Actually, αυτά τα πρωτοπιάνουμε στα 30.

Εμφάνιση  

Συμφωνώ απόλυτα.

Μετά τα 50 ο Στράτος ......μονόδρομος ?

• Χαχα 2
  • Moderator
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
  Στις 14/7/2023 στις 7:10 ΠΜ, LK είπε

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις? ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" ?

Εμφάνιση  

To φθαρμένο μπλουζάκι και οι συναυλίες είναι μικροαστικά. Ο πραγματικός αντικονφορμισμός είναι φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα ??

Επεξεργασμένο από kpeyos
  • Συμφωνώ 2
  • Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 14/7/2023 στις 8:12 ΠΜ, kpeyos είπε

...... φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα.

Εμφάνιση  

Όχι, αυτό είναι cult  αλλά τουλάχιστον γνησιότερο , οπότε  το προτιμώ από το πρώτο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...