Alex Raptakis Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Με 'γειές Γιώργο! Χάρηκα που τελικά κατάφερες και την πήρες - και απ'ότι ακούω και διαβάζω, πολύ καλά έκανες! 1
fusionakis Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Με γεια! Ωραίο μοντέλο σε χαρακτηριστικά και η μόνη ουσιαστική ένστασή μου με την Charvel είναι ότι δεν το έβγαλε/βγάζει σε πολλά χρώματα. 1 1
gmoukou Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πανάθεμά σε @gkourmoul1 κάθε φορά που διαβάζω review σου θέλω να αγοράσω κάτι! (δεν αστειεύομαι) Μετά σκέφτομαι το τραπεζικό μου λογαριασμό και πέφτει αόρατη καρπαζιά αλα Τσάκωνας Να' σαι καλά Τζορτζ, θησαυρός οτι ανεβάζεις! Επεξεργασμένο 4 Ιουλίου 2023 από gmoukou 2 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Αετός Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 @gkourmoul1Ρέστα! @gmoukouΠέθανα... 1 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Εδώ παίζω blues μόνο με τον bridge μαγνήτη. Και το μόνο που αλλάζω κατά τη διάρκεια είναι το tone pot της κιθάρας. Ξεκινω και είναι σχεδόν κλειστό και ανεβαίνω σταδιακά (και στο τέλος ανοιγοκλείνω). Παίζω με blues driver σταθερή ρύθμιση. Παρότι έδωσα παραπάνω gain απ' όσο έπρεπε (το κατάλαβα στο τελος που άνοιξα το tone), έβγαλα το συμπερασμα ότι ακόμα οι πολύ hot κεραμικοί μαγνήτες μπορούν να ακουστούν και πιο "παραδοσιακά" εάν χρειαστεί, και να ακουστούν ωραία. Εννοείται ότι οι single coils στις άλλες θέσεις είναι ακόμα ιδανικότεροι, ηχητικά. Your browser does not support the HTML5 audio tag chbluestone.mp3 2 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση