evilnanouk Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Ακουω ......γνωμες & αποψεις !!!! Ποιο απο τα 2 να τσιμπισω?
nikos0937 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Τί θέλεις να το κάνεις? Για φωνή ή για όργανο? Καλύτερα να τα δοκιμάσεις πρώτα να δεις ποια χροιά σου αρέσει περισσότερο
evilnanouk Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Τί θέλεις να το κάνεις?Για φωνή ή για όργανο? Καλύτερα να τα δοκιμάσεις πρώτα να δεις ποια χροιά σου αρέσει περισσότερο vocals
studior Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Shure SM58 φίλε μου με κλειστά τα μάτια, μεγάλη διαφορά απο το άλλο
taskor Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Με λιγα ευρουλακια παραπανω παιρνεις το Ε 945 που γιαμενα αλλα και κατα γενικη ομολογια ειναι καλυτερο.Βασικα εμενα με βολεψε περισσοτερο γιατι το beta μου τονιζε λιγο παραπανω τις μεσαιες(πραγμα που δε το'θελα)ενω με το SENNHEISER δε μου συμβαινει αυτο.
geohomo Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Αυτο το Ε835 ποτε δεν μου έκανε. Το ΒΕΤΑ πάλι... γιατι? Μπορείς με ένα απλό SM58 να κάνεις πολυ καλυτερα την δουλειά σου, και να μην βασανίσεις τον κακομοίρη τον ηχολήπτη να σου κάνει μονιτοριν στο ΒΕΤΑ.... Όλα αυτά βέβαια υπό την προυπόθεση ότι μιλάμε για live ετσι?ή για προβάδικο. Εάν μιλάμε για ηχογραφήσεις...πολύ απλά τίποτα από τα δύο... Είναι αλήθεια ότι το ΒΕΤΑ τονίζει τις μεσαίες συχνότητες και σου κάνει την ζωή δύσκολη. Καλή τύχη όπως και να χει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση