Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Δια να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαίουρες. Tonton Macoute - Don't Make Me Cry (1971) Dave Knowles - saxes, flute, vocals Paul French - keys, vibes, vocals Chris Gavin - bass Nigel Reveler - drums Επεξεργασμένο 12 Μαΐου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Και χωρίς καπαρντίνα γατάκι Κανηθιώτικο 1
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Αντρίκια, ή έχεις Τέλε , ή είσαι Twangk attack κλάιν μάιν με τον Τρόλει στα πλυντήρια ξέρω γω
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Guru Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 μια και κλειδώθηκαν τα σχετικά γιουρομεμε να πω εδώ την τελευταία μου κουβέντα μη μου κάτσει στο λαιμό... στη mer αδελφές μου... στη mer grecque.... εκεί όπου επιπλέουν τα ακριβοπληρωμένα τσόκαρα πριν και μετά τις κυβιστήσεις των γιαλατζί επαϊόντων... και δια την σχετικήν αποτοξίνωσιν ΥΓ. la mer, au ciel d'été confond ses blancs moutons avec les anges, si purs... la mer, bergère d'azur infinie... 2 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 35 λεπτά πριν, npap είπε ΥΓ. la mer, au ciel d'été confond ses blancs moutons avec les anges si purs... la mer, bergère d'azur infinie... Michelle Mouton το πηγαίνε αλφάδι του ργαλείου Μιλάμε για τελεκάστερ η κοπελιά
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Guru Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Michelle Mouton που την θυμήθηκες ρε γιαραμπόφοβε;... έρωτας εφηβικός... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, npap είπε που την θυμήθηκες ρε γιαραμπόφοβε;... έρωτας εφηβικός... Αυτά τα βουνά τα έχω χτίσει, μη βλέπεις που κάποιοι τα γεμίζουν ανεμογεννήτριες. Τα ποδαράκια μου και η Παράγκα έχουν πατήσει σχεδόν όλη την επικράτεια
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αυτά τα βουνά τα έχω χτίσει... Έχεις γεμίσει τον τόπο αυθαίρετα, και μετά όταν σου καίγονται στις πυρκαγιές βγαίνεις στα κανάλια και βρίζεις τις ανεμογεννήτριες. Αλλά αυτοί είστε... Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις