Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εκτέλεση ορισμός "συνάντησης Τιτάνων" Και ο κατάλληλος παίχτης για να αναπληρώσει τη θέση του εκλιπόντος στο μπάσο 1
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εκτέλεση ορισμός "συνάντησης Τιτάνων" Μεταξύ μας, μη βγει παραέξω, τον τσιμέντωσα στον Ευβοικό, απέναντι απ το σπίτι του, να νοιώθει οικεία. Εσένα στο Φάληρο, αν συνεχίσεις να βάνεις αρλούμπες
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μεταξύ μας, μη βγει παραέξω, τον τσιμέντωσα στον Ευβοικό, απέναντι απ το σπίτι του, να νοιώθει οικεία. Εσένα στο Φάληρο, αν συνεχίσεις να βάνεις αρλούμπες Μάθε λίγο μπαλίτσα φίλος... 3 all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Το ακόλουθο για τον φίλο μου @Σαμη Παραγκα all this has happened before and will happen again
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Αρχικά, αντί για πεντάχορδα-δωδεκάχορδα κλπες αηδείες που κυκλοφορείς, πάρε ένα Μουζικ 3+1, διαφορετικά ένα ΡΙΚ Καταντάεις κουραστικός με τους δεινόσαυρους, μάθε μπαλίτσα, άκου το δάσκαλο 1
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Όχι πως με αρέσαν ποτέ οι Κουίν, αλλά να βλέπω αυτή τη πρόστυχη να προσπαθεί να με φάει το αγόρι, είναι εκ των ουκ άνευ λαίμαι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2024 ούτε το Πάσχα δεν βρίσκουμε ηρεμία μ'αυτόνανε... 1 Specs talks, Mgs walks
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Guru Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Cherry... η τρελή χαρά χαρά του παίζω το όργανο και του αλλάζω τα φώτα (και λάδια άμα λάχει) προσωποποιημένη... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Γατάκια... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 Kaipa - Musiken Ar Ljuset (1975) Hans Lundin - lead vocals & keys Roine Stolt - guitars & vocals Tomas Eriksson - bass & vocals Ingemar Bergman - drums & vocals Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις