Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2024 από Αρχή Διαλόγου 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Γαλλική περίοδος, Απρίλιος, Jazz, όλα μαζί σε ένα κομμάτι. Στο Hammond ο Joey D. The Count Basie Orchestra - April In Paris (2018) 2 Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, trolley είπε η "Γαλλική περίοδος" συνεχίζεται 1 all this has happened before and will happen again
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 από τα 12 μου και ένθεν δεν έλειψε ποτέ από τις playlist μου (δυστυχώς εδώ κομμένο) συν ότι το είχα σαν παράδειγμα πολλές φορές στο studio όταν προσπαθούσα να βοηθήσω τραγουδιστές να απαλλαγούν από την μέγγενη του mic effect... από τα τραγούδια που μόνο ηθοποιός (και μάλιστα καλός) μπορεί να "ερμηνεύσει" στο όλον δίνοντας αξεπέραστα τον ορισμό του ανεπιτήδευτου πάθους... το βρήκα και ολόκληρο αν και αξίζει να βλέπει κανείς τον Bécaud και τις εκφράσεις του όταν το τραγουδάει... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 μια και ξαναγύρισα στο γυμνάσιο που η όμορφη Γαλλικού μας κράταγε το ενδιαφέρον (πέραν από τα κάλλη της) με τραγούδια, άλλο ένα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Γαλλία, Ιαπωνία, Αγγλία, ΗΠΑ και ξανά Γαλλία. Κάτσε να πατήσουμε και λίγο πάτρια εδάφη. Jako Organ Trio - Little Ghetto Boy (2022) Iakovos Symeonidis - guitar George Kontrafouris - organ Giannis Papadoulis - drums 1 Specs talks, Mgs walks
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Tι κομματάρα θυμήθηκες... 1 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις