Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2024 Fred Chapellier - Gary's Gone (2012) Fred Chapellier - lead guitar Charlie Fabert - rhythm guitar Vic Martin - Hammond B3 Philippe Dandrimont - bass Denis Palatin - drums 1 Specs talks, Mgs walks
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 https://youtu.be/WBk3MdU9Y2A?feature=shared
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 Πας τώρα να κινήσεις βδομάδα και έχεις το τύπο απ τη Κάνηθο να σε βάζει το κλάψα, τον κλαίει η μάνα του στο μνήμα, τον μαμπεμπεγοζγκόνη πουστη τελική, δεν έχει ιδέα και από χαμούνδ. Το τύπο που όταν δε σολάρει, αλλάζει χορδές ΌΧΙ ρε Κάταρακτ ημαρτόνε δλδ, η ζωή είναι ωραία, παρτάρουμε ρε γρουσούζη 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε 1) Ακόμα ζουν αυτοί? 2) Ο πληκτράς γιατί έχει παρτιτούρες μπροστά του? Μην και ξεχάσει τις...5 νότες που παίζει όλες κι όλες σε όλη τη διάρκεια του live? 3) 42 λεπτά live? Ο ορισμός της αρπαχτής. Τώρα βέβαια που ξανακόβω τις φάτσες τους, τα 42 λεπτά μάλλον φαντάζουν αιωνιότητα γι αυτούς. Specs talks, Mgs walks
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, npap είπε Ωραίος ο Jared Gold, τον έχω σε 4-5 άλμπουμς του Dave Stryker αλλά όχι σε προσωπικές δουλειές του. Θα του ρίξω ένα ψαξιματάκι. 1 Specs talks, Mgs walks
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ωραίος ο Jared Gold, τον έχω σε 4-5 άλμπουμς του Dave Stryker αλλά όχι σε προσωπικές δουλειές του. Θα του ρίξω ένα ψαξιματάκι. ωραίες παραγωγές... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2024 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις