Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
PAL Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 36 minutes ago, npap said: Το κομμάτι είναι καταπληκτικό. Πολύ ενδιαφέρον έχει και το mix. Όλα τα τύμπανα και το organ τελείως δεξιά και τα πνευστά τελείως αριστερά. Γιατί άραγε να κάνανε κάτι τέτοιο; Πάντως όταν το συνηθίζεις δεν ενοχλεί τόσο πολύ... ίσως αυτό το balance να το κάνει και ελκυστικό σαν άκουσμα.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Brian Auger's Oblivion Express - Bumpin' On Sunset (live) Savannah Auger - vocals Brian Auger - Hammond B3 & stage piano Derek Frank - bass Karma D. Auger - drums & back vocals Recorded live at The Baked Potato jazz club, Los Angeles on July 17, 2005. Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2024 Επιτέλους ανακάλυψα τη φάτσα μου στο οβίνδεο
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2024 Booker T. & The MG's - Sunny Monday (1970) Booker T. Jones - Hammond & piano Steve Cropper - guitar Donald 'Duck' Dunn - bass Al Jackson Jr. - drums 1 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις