Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως έχει δίκιο ο τύπος we don't live here any more Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2024 από Σαμη Παραγκα
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Nighthawks at the Diner (Xρονια Πολλά στους Γιαννηδες και στις Ιωαννες)
n4Sha Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Τελειο κομματι , απο το χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης ! Σταζουν τα μελια απο τη μελωδικοτητα :D 1 *sÞea®head™³ '00
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, n4Sha είπε Τελειο κομματι , απο το χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης ! Σταζουν τα μελια απο τη μελωδικοτητα :D Απίστευτο κομμάτι, κάθε φορά με πιάνουν ανατριχίλες! 1
n4Sha Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2024 @Alex Raptakis Εδω τα παλικαρια καναν φοβερο cover! Χανει λιγο σε "αισθηση" σε καποια σημεια. π.χ. το Intro riff δεν μου αρεσει ο τροπος που το παιζει. ΕΠισης θα ηταν ωραιο να βαλει WhammyBar στο σολο. Ειχα χρονια να το ακουσω , το ιδιο επαθα και εγω ! Φοβερη αισθηση ! Το χω βαλει 50 φορες σημερα :D *sÞea®head™³ '00
Προτεινόμενες αναρτήσεις