Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2024 από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 1
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πάθει σοκ ο Τζατζόκερ τα πήρε στη κράνα, τα ύστερα του κόσμου Στο μπάσο η Παζ παλιοχαμούνδιε... αποτελείς σταθερή αξία εις τη μούφα, είσαι η χαρά του χαβαλέ, η ανάσα της ζωής, σε ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου που με αφήνεις να σε υβρίζω Επαέ θα ήθελα να συμπληρώσω, πως η Παζ εκτός από σπουδαία μουζίκος, έχει υπέροχες γάμπες και πωπό που σκοτώνει, μετά της Μάγκης φυσικά Επεξεργασμένο 11 Μαΐου 2024 από Σαμη Παραγκα
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Προσπαθώ είναι η αλήθεια, μα ο όγκος του σπάνιου υλικού, ο χειρισμός του προγράμματος, το συναίσθημα κλπ άνθρωπας είμαι, παρότι ΤΙΤΑΝΑΣ της τέχνης, 2 ώρες έχω θέσει σαν όριο για τη ταινία. Γίνονται προσλήψεις δια τη μπάντα. Αφήκεται βιογραφικά ΕΝΤΌς
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Μέχρι να το τελειώσω το ΕΠΟΣ, θα ακούτε ΠΑΡΑΓΚΑςςςςςςςςςςς ΟΛΛ ΡΑΙΤς ΡΕΖΕΡΒΕ εικόνα, ήχος κλπ Πρόκειται για δοκιμαστικά και επ ουδενί δια το τελικό
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) παραγωγαρα του Sandy" Pearlman και ενας απο τους καλυτερους δισκους των 80s εχει και ΧΑΜΟΥΝΔ Επεξεργασμένο 11 Μαΐου 2024 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Αφιερωμένο ΕΙΔΙΚΑ στο Κανηθιώτη τον ΑΜΟΥΣΟ
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Προσπαθώ η καψερή να μη πολιτικοποιήσω το πράμα κι έχω απέναντι, έναν ακροδεξιό μπασίστα μονδεράτορα, που προσπαθεί να με προκαλέσει, δια να με διαγράψουν ΞΑΝΑ Να διαβάζεται Στούπα στο Κάπιταλ. είναι ισάξιος ενός Πλάτωνα 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Superfunk είπε εχει και ΧΑΜΟΥΝΔ Στα credits, ναι. Στην ηχογράφηση, όχι... 4 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε 3 Specs talks, Mgs walks
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Στα credits, ναι. Στην ηχογράφηση, όχι... δεν σου ξεφευγει τιποτα (εχει σε 3-4 κομματια του δισκου πολυ πισω σε ρολο πλατης για να γΙομιζει το κομματι θελει χρονια εκπΕδεΦσησ στο πανΞ για να το ξεχωρισει το αΦτι ) Επεξεργασμένο 11 Μαΐου 2024 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις