gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια γεύση από το "The Loner" με ampster και charvel. Αρχίζει και μου αρέσει το αποτέλεσμα... Your browser does not support the HTML5 audio tag lonerchfried.mp3 Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μια γεύση από το "The Loner" με ampster και charvel. Αρχίζει και μου αρέσει το αποτέλεσμα... Your browser does not support the HTML5 audio tag lonerchfried.mp3 3.33 MB · 9 downloads Ωραιος παχυς ηχος απο αυτούς που δεν ακούω. Ως παικτης ομως εχεις ξεφυγει λεμε.. Τι να πουμε δηλαδη... Χαλάλι σου οι 16 κιθαρες 1 με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 27/6/2023 στις 11:48 ΜΜ, gkourmoul1 είπε Αυτό λέω. Η γέννηση του φουζιου ήταν το τέλος της esquire (χωρίς pot), και η αρχή μιας νέας εποχής (τελε με ποτ).... Και φαινόταν νεότερος. 3 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Και φαινόταν νεότερος. Σου έχω πει ιστορίες απ' την κατοχή? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Χαλάλι σου οι 16 κιθαρες Έχεις χάσει το μέτρημα 1 Γιώργος
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σου έχω πει ιστορίες απ' την κατοχή? Η σωστή κιθάρα για να βγάλεις την κατοχή παίζοντας, είναι αυτή που έχει S-S μαγνήτες....... Κ η S-S η κιθάρα η σωστή είναι μόνο η τελε Για αυτό @fusiongtr βγάζεις τέτοια χολή για τις τελε. Δεν είναι χεητινγκ, είναι κατοχικό σύνδρομο... Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Η σωστή κιθάρα για να βγάλεις την κατοχή παίζοντας, είναι αυτή που έχει S-S μαγνήτες....... Κ η S-S η κιθάρα η σωστή είναι μόνο η τελε Άσε ρε, έχω Solid State ενισχυτή από τότε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχεις χάσει το μέτρημα Άδικα? 2 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Άδικα? Αυτά τα θέματα λέει, τα χειρίζεται πια ο λογιστής του. Καταμέτρηση, απογραφή, και τα συναφή. Απογραφή κάνει μια φορά τον μήνα απαραίτητα, γιατί αλλιώς χάνει τον μπούσουλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτά τα θέματα λέει, τα χειρίζεται πια ο λογιστής του. Καταμέτρηση, απογραφή, και τα συναφή. Απογραφή κάνει μια φορά τον μήνα απαραίτητα, γιατί αλλιώς χάνει τον μπούσουλα. Και επειδή ο λογιστής μου είναι και σύζυγος μου (έχω γυναίκα λογίστρια), "αναγκαζομαι" να κρατώ διπλό ταμείο... 2 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση