dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Αυτά τα κάνουν οι μπασισται από τους τελίσται το πήραν 1 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε από τους τελίσται το πήραν Δεν τους λεν αδικα ιφλουεσε τελικα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά... 2 Γιώργος
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά... Ο ενας μπαινει παρανομα σε σπιτια τα βραδια κ κλεινει τα tone κ ο αλλος ξεσυνδεει το tone απο τον μπριτζ να ειναι καρφι ο ηχος να ξυριζει 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά... οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone pot 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Νομίζω ότι ο Φεντερ εφάρμοσε το tone pot στις τελεκαστερ την ημέρα που γεννήθηκε ο Φουζιος. Θα μας πει ο SF για σιγουριά... Αποκλείεται να μάθεις κάτι τέτοιο από τον ΣΦ. Δεν ξέρει ότι υπάρχει tone pot στις κιθάρες. Ούτε για volume pot δεν ξέρει μην σου πω. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αποκλείεται να μάθεις κάτι τέτοιο από τον ΣΦ. Δεν ξέρει ότι υπάρχει tone pot στις κιθάρες. Ούτε για volume pot δεν ξέρει μην σου πω. έχει βάλει σφήνες να μην γυρίζουν 2 1 με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε οχι, οι esquire που είχαν ένα μαγνήτη στην κάτω θέση δεν είχαν tone pot Αυτό λέω. Η γέννηση του φουζιου ήταν το τέλος της esquire (χωρίς pot), και η αρχή μιας νέας εποχής (τελε με ποτ).... 1 1 Γιώργος
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε έχει βάλει σφήνες να μην γυρίζουν Υπαρχει η εκφραση it goes to 11 Ε για τον SF η παραλλαγη ειναι.... it goes from 10 to 11 (only) Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Υπαρχει η εκφραση wedged 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση