fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχει κάνα πρόγραμμα που να με τραβά βίντεο, και να το μετατρέπει σε τρασκρυπτιο Και το αντίθετο δεν θα με χάλαγε. Να έχω δηλαδή το transcription, και να μετατρέπεται σε βίντεο που το παίζω κιόλας. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mpamps Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 Ααα...κι επειδή πρέπει να τα λέμε και αυτά: Δεν έπαιξα με την Tele αυτή τη φορά. 1
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχει κάνα πρόγραμμα που να με τραβά βίντεο, και να το μετατρέπει σε τρασκρυπτιο, να ανεβάσω και εγώ κανένα?? Guitar Pro XIII Κάνει (κ) αυτό που ψάχνεις Αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακομα 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Ααα...κι επειδή πρέπει να τα λέμε και αυτά: Δεν έπαιξα με την Tele αυτή τη φορά. Κάνει μπαμ αυτό Άσε που δε θα σχολίαζε ο Φιουζιος ότι όλα καλά αν έπαιζες με τελε Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, mpamps είπε Δεν έπαιξα με την Tele αυτή τη φορά. Έτσι πιστεύω κι εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
PAL Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2023 Μπράβο ρε Μπάμπη... καταπληκτικές κιθαριές, έχεις κάνει πολύ μεγάλη εξέλιξη!!! 1
roberto30 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Τα σπας Μπάμπη! Φανταστικά παιξίματα και ωραίος ήχος! Με φωνή το επόμενο... 1 1
mpamps Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, roberto30 είπε Με φωνή το επόμενο... Δε φαντάζομαι να εννοείς δικιά μου!
gvour Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2023 Αυτα ειναι. Τα σπας Μπαμπη και το ειπαν και αλλοι που ειναι γνωστες. Του λογου μου-γουσταρω και τη μπαντα τοσο-γουσταρα παιξιμο και ηχο. Βαρα του!! 1
roberto30 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, mpamps είπε Δε φαντάζομαι να εννοείς δικιά μου! Την δική σου εννοώ! Τόση προπόνηση κάνεις, κρίμα να μην ακούσουμε την πρόοδο σου!
mpamps Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, roberto30 είπε Τόση προπόνηση κάνεις, κρίμα να μην ακούσουμε την πρόοδο σου! Εδώ είναι το πρόβλημα Απόστολε! Τους τελευταίους μήνες τα χω φορτώσει στον κόκκορα! 12 ώρες πριν, gvour είπε Αυτα ειναι. Τα σπας Μπαμπη και το ειπαν και αλλοι που ειναι γνωστες. Του λογου μου-γουσταρω και τη μπαντα τοσο-γουσταρα παιξιμο και ηχο. Βαρα του!! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση