dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 https://www.facebook.com/giorgos.kokkinis.35/videos/229249403181194 1 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Το είδα στο φατσοβιβλιο Φοβερό μηχάνημα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Το πληκτρο αυτο λεγεται ΠΑΣΟΚ φιλως 1 2
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Με επιτραπέζιο ακορντεόν μοιάζει! Το δικό σου το έχεις ακόμα?? Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Με επιτραπέζιο ακορντεόν μοιάζει! Το δικό σου το έχεις ακόμα?? μπα έγινε ιρίδιο 1 με σήμα το μπιφτέκι
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε https://www.facebook.com/giorgos.kokkinis.35/videos/229249403181194 Συγκίνηση. Δέος. Όραμα. Ολοκλήρωση. 7 λεπτά πριν, manosx είπε Το πληκτρο αυτο λεγεται ΠΑΣΟΚ φιλως Δεν περιγράφω άλλο. 1
odis13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Κοιτα ρε λεφτα που βγαζεις παιζωντας harmonium, να το γυρισωμεν κυριοι 1
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, odis13 είπε λεφτα Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση. (Εντάξει, υπερβολή ο κάδος σκουπιδιώνε, όμως ο μερακλής δεν πτοείται από το σαβουαρ φαίρ, θέλει να δείξει τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει προς τον καλλιτέχνη.) 1
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση. (Εντάξει, υπερβολή ο κάδος σκουπιδιώνε, όμως ο μερακλής δεν πτοείται από το σαβουαρ φαίρ, θέλει να δείξει τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει προς τον καλλιτέχνη.) πάντως από χαρτοπετσέτες πιο ακριβές θα είναι λέγω. Γιατί, σε μας τα χρυσά σφυράκια και τα πανέρια τι ήτανε? 2 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εντάξει, δεν ξέρω πόσες ρουπίες είναι αυτές και τι μπορεί να αγοράσει με αυτές ο καλλιτέγνης, όμως η χειρονομία μετράει, η κίνηση. (Εντάξει, υπερβολή ο κάδος σκουπιδιώνε, όμως ο μερακλής δεν πτοείται από το σαβουαρ φαίρ, θέλει να δείξει τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει προς τον καλλιτέχνη.) Αν βρεθούμε από κοντά να παίξουμε Γιώργη, θέλω να μαζέψεις όσους πιο πολλούς μπορείς κ όλοι μαζί να με σεβαστείτε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Αν χρειαστεί βρισκω ένα κιθαρο-σαχλοφωνο να βγαίνω με ήχο αρμονιουμ/επι-τραπ-αρπετζιου ακορντεόν (πως στο καλό λέγεται) Επεξεργασμένο 8 Ιουνίου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση