stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω τεστ 1.MP3 1 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 59 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω τεστ 1.MP3 με κανονική φλογέρα το παίζεις? Καλά το πας, δεν είναι άσχημα Ρε μπας και το παίζεις με patch φλογέρας αλλά και πάλι δεν μπορεί να κάνεις τόσο ρεαλιστικά τα φάλτσα. Είσαι κορυφαίος βέβαια, όλα μπορείς να τα κάνεις, αλλά μάλλον με φλογέρα κανονική παίζεις. Τι γίνεται. Είναι συγκλονιστικά πράγματα αυτά που γίνονται. Πραγματικά δηλαδή απίστευτο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, stavros_d80 είπε εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα Πες μας με τι εξοπλισμό παίζεις και με τι έγραψες. Κορυφαίο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πες μας με τι εξοπλισμό παίζεις και με τι έγραψες. Κορυφαίο. Σε περίπτωση που δεν κάνεις πλάκα: 3 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σε περίπτωση που δεν κάνεις πλάκα ... Δεν το ήξερα. Κορυφαίο όντως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 τι γίνεται? Δεν καταλαβαίνω. Με εκνευρίσατε. Πάω για ύπνο Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάω για ύπνο Όχι ρε συ, κάτσε κάνε λίγο παρέα στον Samy. Θα περάσετε καλά, θα ποστάρει πολλά Αστραλιανά πανκς λέει... Specs talks, Mgs walks
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Όχι ρε συ, κάτσε κάνε λίγο παρέα στον Samy. Θα περάσετε καλά, θα ποστάρει πολλά Αστραλιανά πανκς λέει... δεν έχω διάθεση για πάνκ ιδιαίτερα αυστραλιανά. Πάω για ύπνο, αφού δεν κατάλαβα τι γίνεται με την φλογέρα. Κλείνουν τα μάτια μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Πάω για ύπνο, αφού δεν κατάλαβα τι γίνεται με την φλογέρα. Να σου πω εγώ. Ο βοσκός ήταν πολύ προχώ, και έβαλε στα πρόβατα να βλέπουν τον Τιτανικό (την ταινία) όταν βοσκούσαν. Πήρε λοιπόν την φλογέρα, έκατσε κάτω από ένα δέντρο, έφαγε ψωμί με κρεμμύδι, ντομάτα, ελιές και τυρί, και πίνοντας το κρασάκι του, επηρεασμένος από την ταινία που έβλεπαν τα πρόβατα, έπαιξε αυτό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση