exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 παιδια ειμαι σε διλλημα.. τριλλημα... :roll: μολις τελειωσα την 'ανασκαφη' μιας FENDER STRATOCASTER 1995. τελειωσε το ξυσιμο μονο χερι-γυαλοχαρτο.. ηθελα να ρωτησω τα φιλαρακια μου στο noiz για χρωμα σκαφους και pickguard :D υποψιν η κιθαρα εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νερα! μοντιφαρισμενη με Tom Anderson H3+/fender noisless/Jeff Beck junior,(σπλιταρουν οι διπλοι) Wilckinson tremolo,ολα τα potensiometra και o 58esios ειναι switchcraft....τα κλειδια fender original. δεν τη θελω για straight strat. ακουω γνωμες λοιπον. www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 σκεφτομουν 1. fiesta red(διαφανο) 2. surf green(διαφανο) 3. αυτο :D http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/exarhos/splat_strat.jpg www.myspace.com/costaexarhos
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 αν θελεις να φαινονται τα εξαιρετκα νερα τοτε το (απολυτως βαρετο για εμενα) sunburst ειναι η πρωτη λυση......επισης καποιο ελαφρυ blonde, η ακομη και σκετο natural....... Aπο εκει και περα και αν τα νερα δεν ειναι προβλημα, ουδεποτε εκρυψα την με διαφορα προτιμηση μου για δυο χρωματα του καταλογου της fender: Candy apple red Lake placid blue Oσον αφορα το pickguard μονο μια λυση υπαρχει:απλο ασπρο (αντε και mint green).......μακρια απο περλες και λοιπες βλαχιες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Clouseau Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Χεχε,αυτό θα έλεγα κάνε ό,τι θέλεις μόνο μη βάλεις πέρλα! Αυτα τα pickguards-μαζί με τις κιθάρες-πρέπει να τα καίνε όπως τις "μάγισσες" στο μεσαίωνα.Kitsch!
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Candy apple red ηταν!! :D sunburst εχω και για μενα ειναι καπως βαρετο :lol: Lake placid blue ενδιαφερον! www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 natural ηταν η πρωτη μου σκεψη αλλα εχω κανει ηδη τρεις κιθαρες, με ασπρη η σκουρη 'γομαλακα' δεν ειναι βρισια αλλα καποιο υλικο που χρησιμοποιουν σε αγιογραφιες και παλαιωσεις. :lol: www.myspace.com/costaexarhos
deadendmind Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Που θα βρεις C.A.R. transparent??? Θελω και γω! (Btw τι βερνικι χρησιμοποιεις;)
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 ωραια ιδεα :idea: αλλα πρεπει να ληστεψω τα ΕΛΤΑ :roll: www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ PICKGUARD? :lol: :lol: :lol: TO EΠOΜΕΝΟ PROGECT... http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/exarhos/RELIC.jpg www.myspace.com/costaexarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση