mpamps Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Φαντάζομαι ότι έχει περάσει ο χρόνος που έχεις για να αλλάξεις το post. Κι εμένα σε κάτι τέτοιο πήγε το μυαλό μου.
gvour Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2023 Δεν ξερω απο ρυθμισεις και τετοια που γραφετε αλλα........τα ρεστα μου. Σκοτωνεις. 1
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Ωραίος Στα περί πλαγκ ίν : Περί ορέξεως κωλοκυθόπιτα. Περί ήχου γενικώς εγώ θα ήθελα νέκ και λίγο τσικ τσακ υπεροδήγηση ίσα να γρεζάρει . Αλλά όπως γουστάρει ο παίκτης εκφράζεται οπότε, συγχαρητήρια. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Περί ορέξεως κωλοκυθόπιτα. Ζωγράφισες πάλι μπουζούκλα μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Εξαιρετικο.....πολυ ωραιος ηχος και το παιξιμο αυτο χρειαζεται. Ζηλεψα. 1 RUN FOREST....RUN!!!!
mpamps Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, ignantios είπε Εξαιρετικο.....πολυ ωραιος ηχος και το παιξιμο αυτο χρειαζεται. Ζηλεψα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εν τω μεταξύ κάτι μου θύμισε το username σου... Ήσουν ο πρώτος που σχολίασε το 1ο μου post πριν 14 χρόνια. 1
ignantios Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, mpamps είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εν τω μεταξύ κάτι μου θύμισε το username σου... Ήσουν ο πρώτος που σχολίασε το 1ο μου post πριν 14 χρόνια. Ωχχχ δεν ημουν και πολυ ευγενής τοτε. Αλλα διορθωθηκα στην πορεια.... RUN FOREST....RUN!!!!
mpamps Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ignantios είπε Ωχχχ δεν ημουν και πολυ ευγενής τοτε. Αλλα διορθωθηκα στην πορεια.... Τι λες τώρα; Μια χαρά τα είπες. Ποτέ δεν το εξέλαβα αλλιώς.
mpamps Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και σε video. Η version του video είναι προφανώς διαφορετική από αυτή που είναι στο αρχικό post, μιας και το ξαναέπαιξα για τις ανάγκες του video. 4
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Απολαυστικός! Άσε που δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την κιθάρα σου ... 1 1 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση