ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Nekkon είπε Might να προφέρεται μόιτ, F**k φοκ Mate μάιτ Και εννοείται πολλές γκριμάτσες για να βγει η προφορά. Σάπιο δόντι, κόκκινο μαλλί, φακίδες Σε πάω, αλλά μην το κάνουμε με αυστραλιανή και μιγμα βλαχοαγγλικής και ιρλανδικής (αυτό το φοκ, με πέθανε) προφοράς, ας κρατήσουμε και ένα επίπεδο.. Παραδέχομαι, οτι από την αρχή της φράσης λείπει και ένα "'Οϊ!", μέχρι εκεί όμως...α και το "τρούλι" είναι "τσρούλι", έσφαλα... ΥΓ: REPORTED! ΥΓ2: επειδή λατρευω την Αυστραλία και έχω ουκ ολίγους φίλους, δεν είναι φοβερό οτι η Αγγλική ηχητικά έχει πολύ περισσοτερα φωνήεντα απο τα Ελληνικα? Ακόμα και το mate, δεν είναι ούτε μάητ, ούτε μέητ, στα Αυστραλιανα τουλάχιστον (λολ) ειναι κάτι μεταξύ ε και α, οπως λενε εκει και το day (ούτε ντέη, ούτε ντάη, κατι μεταξύ α και ε) κλπ...είχα την τύχη να περάσω και απο εκει, μου παίρνει καμια βδομαδούλα την φορά να κάνω tune up αυτια και γλώσσα... Επεξεργασμένο 15 Μαΐου 2023 από Freedom Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Freedom είπε Σε πάω, αλλά μην το κάνουμε με αυστραλιανή και μιγμα βλαχοαγγλικής και ιρλανδικής (αυτό το φοκ, με πέθανε) προφοράς, ας κρατήσουμε και ένα επίπεδο.. Παραδέχομαι, οτι από την αρχή της φράσης λείπει και ένα "'Οϊ!", μέχρι εκεί όμως...α και το "τρούλι" είναι "τσρούλι", έσφαλα... ΥΓ: REPORTED! ΥΓ2: επειδή λατρευω την Αυστραλία και έχω ουκ ολίγους φίλους, δεν είναι φοβερό οτι η Αγγλική ηχητικά έχει πολύ περισσοτερα φωνήεντα απο τα Ελληνικα? Ακόμα και το mate, δεν είναι ούτε μάητ, ούτε μέητ, στα Αυστραλιανα τουλάχιστον (λολ) ειναι κάτι μεταξύ ε και α, οπως λενε εκει και το day (ούτε ντέη, ούτε ντάη, κατι μεταξύ α και ε) κλπ...είχα την τύχη να περάσω και απο εκει, μου παίρνει καμια βδομαδούλα την φορά να κάνω tune up αυτια και γλώσσα... 1 Never give up!
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Στις 15/5/2023 στις 9:33 ΜΜ, Vale Rossi είπε Σημερινό !!! Αυτό παίζει να είναι αληθινό και να ζητάει ψήφο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση