Ali Barout Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, manosx είπε Πιστευω οτι γινεται, ολα γινονται, αμα δεις τι εχω κανει κατα καιρους for the lols θα πεσεις κατω απο τα γελια Δεν αμφιβάλλω. Εγώ ρωτάω σαν κούρδος που είμαι, αλλα την έχω την υποψία ότι "όλα γίνονται" κι ότι "μόνο του χάρου δεν έχουνε βγάλει". 1
blue Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, manosx είπε θα πρεπει να το επιτρεπει η αρχιτεκτονικη του για να το προγραμματισεις. κι αν δεν το επιτρέπει το κάνεις στο max/MSP 2 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
manosx Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Physical modelling στο max msp, σωστα. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, θα βαλω φωτια και θα τα καψω τα σαχλοφωνα, μας κατεστρεψαν εμας τα synth, μην παρουμε στο λαιμο μας και τους κιθαριστες. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Τόση ώρα είμαι με το λεξικό στο χέρι και πάλι δεν καταλαβαίνω τι λέτε πάντως. Αμανείναι να γίνω προγραμματιστής και να πάω στην Μικροσόφτ, καήκαμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, LK είπε Λογικό. Εξεχόντως μικροαστική επιλογή η Mercedes Ήταν η εποχή που ήταν πρώτα ο απλός καθημερινός πολίτης και μετά τα funds Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, blue είπε κι αν δεν το επιτρέπει το κάνεις στο max/MSP Ή το Csound (το αναφέρω για δεύτερη φορά στο παρΩν νήμα). Και τα δύο θέλουν πολλούς, πολλούς μήνες εκμάθησης. Mea Culpa
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 To prophet αυτο θα έπρεπε να έχει το πολύ 225 ευρώ συμπ. ΦΠΑ Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κανένα profit για κανέναν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, cos_dr είπε profit ΠΡΑΦΙΤ, βρε ανορθόγραφε. Mea Culpa
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, trolley είπε ΠΡΑΦΙΤ, βρε ανορθόγραφε. Προφιτ δεν είναι? Ετσι το λένε οι ξένοι. Μην με μπερδεύετε γιατί αγχώνομαι. Όσο μεγαλώνω ξεχναω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Προφιτ δεν είναι? Από την πολύ πολιτική, έχεις χάσει επεισόδια. Δες εδώ: Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση