fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Βρήκα και τα τουίτερ! Αφτά θα είναι τίγκα στο ριβέρμπ φίλως. Θα φωνάζουνε τα ποντίκια από μέσα, και θα ακούς αρκούδες εσύ απ' έξω. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 Τότε που ηχογραφούσα συστηματικά, ό,τι ήταν κάτω από τους 40-50 το κατέβαζα με EQ στα κανάλια που έρχονταν από μικρόφωνα. (Αφού δεν ήταν από εμένα - ούτε μπάσο δεν έβαζα εκεί κάτω- ούτε μπορούσα να το ακούσω καλά). Συνήθως δεν έβλεπα να υπάρχει και τίποτα βέβαια. 1
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Να πάρεις και δύο τέτοια να κάνεις την σύγκριση. Πριν ή μετά το φαγητό? 4 με σήμα το μπιφτέκι
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Guru Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, dimsonic είπε Τι σου λεει δηλ? ότι άλλοι έχουν το όνομα και άλλες το "αυτί" και λοιπά χαριτωμένα που θα συμφωνήσει και ο Λάκης ότι αποτελούν αιτία διαζυγίου... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Administrator Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, harilatron είπε Τότε που ηχογραφούσα συστηματικά, ό,τι ήταν κάτω από τους 40-50 το κατέβαζα με EQ στα κανάλια που έρχονταν από μικρόφωνα. (Αφού δεν ήταν από εμένα - ούτε μπάσο δεν έβαζα εκεί κάτω- ούτε μπορούσα να το ακούσω καλά). Συνήθως δεν έβλεπα να υπάρχει και τίποτα βέβαια. Σωστή τακτική. Στις ηχογραφήσεις τους οι Steely Dan που ξεχωρίζουν για τον ποιοτικό τους ήχο, έκοβαν τα πάντα κάτω απο 100Hz σύμφωνα με τον ηχολήπτη τους, Roger Nichols. Φυσικά αν ακούσεις δίσκο τους, το μπάσο σίγουρα ΔΕΝ λείπει. Live and let Live.
manosx Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Το προβλημα σε home περιβαλλοντα δεν ειναι η ελλειπης αναπαραγωγη των 20 Hz. Το προβλημα ειναι τα dips και τα peaks που προκυπτουν απο τα στασιμα που εμφανιζονται στα περισσοτερα απλα και σπιτικα δωματια. Αυτα κατα κανονα ειναι πολυ εντονα σε περιοχες οπως τα 100 και τα 200 Hz, και αυτα ειναι στην ουσια που θα ξεγελασουν τον χρηστη στο τι παιζει με τα μπασα του. Δωστε μου ενα δωματιο με flat αποκριση σε αυτο το φασμα, και κρατηστε τα 20 Hz για τους κινητηρες του Enterprise εσεις, δε με χαλαει καθολου το deal. 1 1
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, manosx είπε Το προβλημα ειναι τα dips και τα peaks που προκυπτουν απο τα στασιμα που εμφανιζονται στα περισσοτερα απλα και σπιτικα δωματια. Κουβαδέξ™
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2023 Ακουστικά και τελος 1 με σήμα το μπιφτέκι
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Guru Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 3:22 ΜΜ, dimsonic είπε Ακουστικά και τελος για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στο τέλος, για νέους που θα παρακολουθήσουν το νήμα: υπάρχουν ΚΑΙ ακουστικά πριν το τέλος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση