dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Ακουσα χτες δυό δείγματα από νέες κυκλοφορίες και μου άρεσαν. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έπρεπε να μου αρέσουν... Αφ ενός αυτουνούς που φαίνεται ότι έχουν ξεκολλήσει από την ζεπελινίτιδα και την πλαντίτιδα για σίγουρα.... Το χειρότερο είναι ότι μου άρεσε κι αυτός.... δεν ξέρω.... η μπαντάρα ίσως πίσω του, οι φωνητικούδες, ο Josh Smith.... (τι κατάντια για τέτοιες μουσικάρες...) και οι λοιποί.... Αλλά το κομμάτι είχε και ένα α βάρος συνθετικά.... Αντε καληνύχτα με σήμα το μπιφτέκι
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Για Greta Van Fleet, δε πιστεύω ποτέ ότι θα φύγει η ΛεντΖεπενίλα. Εγώ δεν. Ο Μποναμάσα όμως είναι φοβερός, μου αρέσει πολύ και ας βαριέμαι το είδος φουλ. Έχει signature παίξιμο, ωραία φωνή και φοβερές παραγωγές. Το αγαπημένο μου είναι σίγουρα η διασκευή που έχει κάνει στο Stop. Το αγαπώ. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν με ρωτούσε κανείς να του προτείνω κάποιες δουλειές του Bonamassa, θα του έλεγα να αποκτήσει την πλήρη στούντιο και live δισκογραφία του. Διαθέτει προσωπικό στυλ, είναι παιχταράς, έχει αναγνωρίσιμη φωνή, εξαιρετικές συνθέσεις και κορυφαίες παραγωγές. Διαθέτει με λίγα λόγια όλο το πακέτο, και το συγκεκριμένο πακέτο είναι πολύ μεγάλο. Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2023 από dataentry1968 1 1 Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Αν με ρωτούσε κανείς να του προτείνω κάποιες δουλειές του Bonamassa, θα του έλεγα να αποκτήσει την πλήρη στούντιο και live δισκογραφία του. Διαθέτει προσωπικό στυλ, είναι παιχταράς, έχει αναγνωρίσιμη φωνή, εξαιρετικές συνθέσεις και κορυφαίες παραγωγές. Διαθέτει με λίγα λόγια όλο το πακέτο, και το συγκεκριμένο πακέτο είναι πολύ μεγάλο. Ειναι και οδοντιατρος. Αυτο κι αν ειναι... 2 με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ειναι και οδοντιατρος. Γιατί τον λέτε οδοντίατρο btw? Κάποιο inside joke του NOIZ φαντάζομαι, αλλά όπως ξέρεις έλειπα καιρό και έχω χάσει επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Specs talks, Mgs walks
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Το καλύτερο του Μπονα-μάσα είναι αυτό. Απλά δεν είναι δικό του. 2
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dataentry1968 είπε Γιατί τον λέτε οδοντίατρο btw? γιατί, δεν είναι? με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Εσύ θα μου πεις. Specs talks, Mgs walks
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Ειχα δει μια βιντεοκασετα με τον μποναμασα στα 80΄ς 90΄ς δεν θυμαμαι που τον παρουσιαζε ως παιδι θαυμα που εψαχνε να βρει το προσωπικο του στυλ. Ναι ηταν παιδι θαυμα. Περιμενα πολλα απο αυτον . Με απογοητευσε. Κανενα προσωπικο στυλ, τιποτα συνθετικα. Καλος παιχτης και μεχρι εκει. Με το ζορι τον ακουω ξανα και ξανα μηπως και με διαψευσει, αλλα τζιφος. Οι γκρετα κλασικ ζεπελιν επηρεασμοί κι εδω (Δεν ακους το οργανο του No Quarter? τα λεγκατα της κιθαρας απο το Over The Hills? ) . Δεν με ενοχλει καθολου. Στο κατω κατω δεν βγηκαν να πουν θα παιξουμε κατι καινουργιο. Θα τους ακουσω πιο ευχαριστα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dimsonic είπε που φαίνεται ότι έχουν ξεκολλήσει από την ζεπελινίτιδα και την πλαντίτιδα Το συγκεκριμένο κομμάτι, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση κακό, πιο πολύ Plant/Zeppelin πεθαίνεις. Για τον οδοντίατρο έχω εκφραστεί πολλάκις στο παρελθόν. Εγώ πάω σε άλλον. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση