Andreas Black Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά θα παρακαλούσα να μην πέσει άλλη κόπια στο διάβα μου γιατί θα την μαζέψω κι αυτή… Να πω όμως και τι ήθελα πάντα; Μια Musima Lead Star Stratocaster… Αυτή ας την πετύχω! Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2023 από Andreas Black
Andreas Black Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα έπιασα δουλειά. Ήρθαν τα pots και οι πυκνωτές. ;) Το πριν και το μετά: Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2023 από Andreas Black 1
Andreas Black Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Έτοιμα και τα saddles. Να πω την αλήθεια για γέφυρα πήγαινα αλλά προφανώς δεν πήρα καλά τις μετρήσεις και δεν κούμπωνε. Έβγαλα τα saddles από την καινούργια και τα έβαλα στην παλιά γέφυρα. Και πάλι όμως όχι πολύ ευχαριστημένος διότι τα saddles εξέχουν κοντά στο χιλιοστό από τον σιδηρόδρομο. Τα άφησα όμως έτσι μέχρι να δω το θα κάνω και να μπορώ να παίζω και λιγάκι.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Εχω παίξει, μιας και μιλάμε για ιταλίδες les paul, με μια τέτοια ακριβώς....ΕΚΟ εκεί τέλη του 70 μοντελο...πολυ ωραίος ήχος και σπεσιαλ οργανο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) η πρώτη κιθάρα του φίλου μου Γιώργου και η πρώτη που έπαιξα ποτέ ζωντανά eko kiwi Αγορασμένη γύρω στο 1972 Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2023 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση