Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, Nestoras είπε Μια χαρά, αλλά ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Να μιλήσω; 2 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; inside info? με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; Τα μπερδεύεις. 1 InfluenSir!
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο.... Δεν το πιστεύω αυτό για τον Νέστορα... 1 2
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο.... Δεν το πιστεύω αυτό για τον Νέστορα... Γι’ αυτό είπα τα μπερδεύει. InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Τελικά τι θα γίνει, να μιλήσω; ΥΓ: Αν τα πω δυνατά, συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά μου συμβαίνει επειδή δεν ακούω καλά, έχω χάσει κάτι συχνότητες γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε και καταλαβαίνετε... 3 all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τελικά τι θα γίνει, να μιλήσω; ΥΓ: Αν τα πω δυνατά, συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά μου συμβαίνει επειδή δεν ακούω καλά, έχω χάσει κάτι συχνότητες γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε και καταλαβαίνετε... Να γίνω μπαρμπέρης; 1 InfluenSir!
mpamps Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε Το eq θα έφταιγε. 1
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, mpamps είπε Το eq θα έφταιγε. Αφού δεν μπορεί μακριά μου. 1 InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Νεστορα εισαι ωραιος! Ποιος Ριβερα ειναι αυτος? Ποιο Πουφ ειναι αυτο? Θελουμε λινκ τωρα! (Νταξει ο Ριβερα ειναι πιο παλιο μοντελο αν καταλαβα καλα, αλλα για το πουφ σιγουρα) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση