gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Το ανάρτηση επιλέχθηκε από τον Slew Rate. Στον gkourmoul1 απονεμήθηκε το badge 'Αξιόλογες συμμετοχές' και 10 πόντοι συμμετοχής. Έκανα ένα συγκριτικό, στο οποίο χρησιμοποίησα κάποια πετάλια και τα έστειλα απευθείας στο di input της audient id4. Στο audio track που φόρτωσα, και έκανα τις εγγραφές με τα πετάλια, ενεργοποίησα δύο διαφορετικά software. Έκανα τρία διαφορετικά exports. Στο πρώτο έχω απενεργοποιήσει τα software και ακούγονται τα εφέ από το line in της καρτας (χωρίς προσομοίωση ενισχυτή και καμπίνας). Στο δεύτερο έχω ενεργοποιήσει το fx bias και ακούμε τα πετάλια μεσα από tweed deluxe, ένω στο τρίτο έχω ενεργοποιήσει το th3 (το περιέχει το cakewalk) και ακούμε τα πετάλια μέσα από blackface. Να σημειώσω ότι τα πετάλια τα ρύθμισα πάνω στο fx bias, και έκανα κάμποση ώρα να βρω ενισχυτή και καμπίνα που να ακούγονται κοντά στον ήχο σκέτης της κάρτας. Γενικότερα, πολύ πριματος ο ήχος μέσα από το συγκεκριμένο software και δεν μου πολυάρεσε το αποτέλεσμα. Στον αντίποδα, το Th3 είχε πολύ μπασάτο ήχο, και δεν δυσκολευτηκα να βρω ρύθμιση (δεν έχω τόσες εναλλακτικές εφέ σε αυτό). Ακούστηκε κάπως καλύτερα. Καθαρός ήχος Your browser does not support the HTML5 audio tag lineclean.mp3 line Your browser does not support the HTML5 audio tag fxclean.mp3 fx bias Your browser does not support the HTML5 audio tag th3clean.mp3 th3 Με blues driver Your browser does not support the HTML5 audio tag linebd2.mp3 line Your browser does not support the HTML5 audio tag fxbd2.mp3 fx bias Your browser does not support the HTML5 audio tag th2bd2.mp3 th3 Με ts808 Your browser does not support the HTML5 audio tag line808.mp3 line Your browser does not support the HTML5 audio tag fx808.mp3 fx bias Your browser does not support the HTML5 audio tag th3808.mp3 th3 Με heavy overdrive Your browser does not support the HTML5 audio tag linedist.mp3 line Your browser does not support the HTML5 audio tag fxdist.mp3 fx bias Your browser does not support the HTML5 audio tag th3dist.mp3 th3 3 1 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε τα έστειλα απευθείας στο di input της audient id4. Στο πρώτο έχω απενεργοποιήσει τα software και ακούγονται τα εφέ από το line in της καρτας Εδώ λες δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορεί να τα έστειλες στο DI και να ακούγεται το line in. Το DI είναι το instrument input, και είναι διαφορετικό από το line input. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά. Για εξήγησε που πλάγκαρες την κιθάρα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Η κάρτα έχει δύο εισόδους. Μια από τις δύο έχει ένδειξη DI. Με αυτή δουλεύω ότι έχει να κάνει με κιθάρα, ενώ στην άλλη είσοδο έχω το πυκνωτικο για τη φωνή. Σε αυτή με την ένδειξη di έχω κάνει το τεστ. Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Σε αυτή με την ένδειξη di έχω κάνει το τεστ. Άρα είναι πάνω σε προενίσχυση της κάρτας (υποθέτω). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Υποθέτω ότι έχεις δίκιο και υποθετεις 2 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Παντού το Di είναι μακράν καλύτερο κατά την γνώμη μου. Τα άλλα ακούγονται σαν πικαρισμένα και μπουκωμένα (ειδικά το Bias). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Συμφωνω και μάλιστα έχω αδικήσει το di της κάρτας, διότι τα πετάλια έχουν ρυθμιστεί για το fx bias (ώστε να μην ακούγεται εντελώς χάλια). Μέσω di μπορώ να βγαλω, παντως, πολύ ωραίους ήχους. Θυμάμαι είχα γράψει κιθάρες για ένα κομμάτι του PAL και κατά λάθος είχα ξεχάσει να ανοίξω ενισχυτή. Ήταν καλός ο ήχος (παρολ' αυτά τις ξαναγράψα διότι με τον mv50 είναι πολύ πολύ καλύτερος). Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Ποια audient έχεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Id4. Το αναφέρω και στο πρώτο ποστ. Γιώργος
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω πολλα. Σας αρεσει ο ηχος του di με εφε? Σας αρεσει ο ηχος του με drive? Ο σκοπος του αμπ σιμ ειναι ν'αλλαξει τον di ηχο. Αρα γιατι να ρυθμιστουν οσο πιο κοντα στο di ηχητικα? Ο σκοπος ειναι να συγκρινουμε τα σηματα? Κ αν το di εχει καλυτερο σημα (με πεταλακια) τι να το κανεις αν η ''χροια'' ειναι χαλια (στα καθαρα ενταξει ειναι πολυ χρησιμος ηχος στα ντραηβ δε παλευεται). Αν το κανετε μονο για το σημα τοτε καταληγουμε στο οτι (αφου το di εχει το καλυτερο σημα με πεταλακια, αλλα ο ηχος με drive ειναι απαισιος) τα καταλληλα πεταλακια για αυτη τη δουλεια ειναι ή amp-in-a-box λυσεις ή εντελως preamps πεταλια. Κ μετα φυσικα IR αν δεν εχουν τα πεταλακια. Βοηθηστε με καλοι μου ανθρωποι! Καταλαβα κατι λαθος? Εχει χαθει κ η μπαλα απο το μουλτιτασκινγκ στα πολλα θρεντ Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2023 από billaraskats27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση