Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Όχι, θα είναι μ’ αυτή. 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) Όταν λέω εγώ ότι ξέρεις τις Fender καλύτερα και απ’ το π@λ1 σου, κάτι ξέρω. 1 InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) Λεγε για τη δικια μου με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 O Tony Bacon εχει γράψει βιβλία πολλά για τις Fender και για πολλές άλλες κιθάρες. Πάρτε ένα και μην ζαλίζετε τον άνθρωπα. Για αρχή: https://metabook.gr/books/the-fender-book-tony-bacon-paul-day-245741 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, dimsonic είπε Λεγε για τη δικια μου Ειδικα οι Telecaster Deluxe εχουν πολυ διαφορετικο neck stamping , ΟΛΕΣ γραφουν TEL-DELX.73 (δηλ η κιθαρα σου μπορει να ειναι και του 78 αλλα θα γραφει TEL-DELX.73) τωρα αυτο το 5ψηφιο πανω δεξια με πρασινο χρωμα πρωτη φορα το βλεπω συνηθως δεν γραφει τιποτα αλλο (δηλ. γραφει μονο TEL-DELX.73) ή εχει κατω απο αυτο ενα παρομοιο με του Νεστορα stamping. Δες μηπως στο heel του μπρατσου εχει καποιο κυκλικο inspection rubber stamp (αυτο ομως ειναι η ημερα του inspection και οχι της κατασκευης του μπρατσου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ειδικα οι Telecaster Deluxe εχουν πολυ διαφορετικο neck stamping , ΟΛΕΣ γραφουν TEL-DELX.73 (δηλ η κιθαρα σου μπορει να ειναι και του 78 αλλα θα γραφει TEL-DELX.73) τωρα αυτο το 5ψηφιο πανω δεξια με πρασινο χρωμα πρωτη φορα το βλεπω συνηθως δεν γραφει τιποτα αλλο (δηλ. γραφει μονο TEL-DELX.73) ή εχει κατω απο αυτο ενα παρομοιο με του Νεστορα stamping. Δες μηπως στο heel του μπρατσου εχει καποιο κυκλικο inspection rubber stamp (αυτο ομως ειναι η ημερα του inspection και οχι της κατασκευης του μπρατσου) έχει αλλά πού έχω τις φωτογραφίες... με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχει αλλά πού έχω τις φωτογραφίες... Εγώ το έβγαλα γιατί έτσι όπως ήταν τοποθετημένο η μι μπάσα αισθανόμουν ότι ήθελε να βγει εκτός ταστιέρας. Το έβαλα πιστεύω σωστά κσι τώρα είναι οκ. InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε στο iridium οι εναλλακτικές είναι amp+cab amp bypass cab bypass preamp bypass δεν έχει amp bypass λοιπον. Κ εχεις μονο τις καμπινες του κ λυθηκε το προβλημα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε amp bypass λοιπον. Κ εχεις μονο τις καμπινες του κ λυθηκε το προβλημα ποιό λύθηκε? και θα έχω 2 preamp με καμπίνες? με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε ποιό λύθηκε? και θα έχω 2 preamp με καμπίνες? αμπ=πρηαμπ+τελικος Απενεργοποιουοντας ολο το amp section απενεργοποιεις κ το preamp κ το amp. Οποτε το προβλημα λυθηκε. Εχεις μονο IR Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση