dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Τελος κατι που ειχα να πω μερες τωρα. @dimsonic εισαι σιγουρος πως σε αυτο το θρεντ ηθελες να το ποσταρεις? σε ποιό να το ποστάρω? με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε σε ποιό να το ποστάρω? Νομιζα πως πηγαινε ως συνεχεια στο θρεντ για το ιριδιουμ , ως συζητηση για ιδεες πριν το βιντεο με τον σλο. Απο την αλλη απ΄τη στιγμη που σ'αυτο το θρεντ η κουβεντα για το αρχικο ποστ εξαντληθηκε κ το γυρισαμε σε περι ανεμων κ υδατων περι ρελικ γενικα κ κανουμε την πλακα μας, μια χαρα ειναι κ εδω αφου τυγχανει να ειμαστε μαζεμενοι Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Νομιζα πως πηγαινε ως συνεχεια στο θρεντ για το ιριδιουμ , ως συζητηση για ιδεες πριν το βιντεο με τον σλο. γιατί, εδώ ποιό είναι? 1 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε γιατί, εδώ ποιό είναι? Η ειναι για πρωταπριλιατικα αστεια που κανουν γνωστοι κιθαρογιουτιουμπερς κ κιθαροσαητ καθε πρωταπριλια, ή εχει φαει σκαλωμα ο browser μου κ μου δειχνει πως ειμαι σε αυτο ενω ειμαι στο θρεντ για την παρουσιαση του ιριδιουμ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
mpamps Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε γιατί, εδώ ποιό είναι? Μας δουλεύεις; Sorry "Μας δουλεύουν" λέγεται. 1
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Μας δουλεύεις; Sorry "Μας δουλεύουν" λέγεται. ε στο σωστό είμαι δε φταίω εγώ. γράφουν οι 3 νοματαίοι σε δυο τρία διαφορετικά νήματα.... ή μάλλον εγώ φταίω που κάθομαι και συνομιλώ μαζί τους 4 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε ε στο σωστό είμαι δε φταίω εγώ. γράφουν οι 3 νοματαίοι σε δυο τρία διαφορετικά νήματα.... ή μάλλον εγώ φταίω που κάθομαι και συνομιλώ μαζί τους Το επαθα κ εγω. Εκει που λεγαμε για di κ πεταλακια στο θρεντ για το iridium , ανοιγει ο γκουρμουλης θρεντ για πεταλακια κ di. Μαλλον για να μη χαλασει το δικο σου θρεντ. Αλλα μεχρι να το συνειδητοποιησω σκαλωσα. Κ εκλεισα το θρεντ με το ιριντιουμ για να μην εχω 2 θρεντ ανοιχτα που συζηταμε τα ιδια πραγματα. Ειναι κ περασμενη η ωρα δεν ειναι για τετοια Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 τεσπα απαντάω εδώ, προβληματίζομαι τώρα με το σενάριο του βίντεο. Θέλει σκέψη. Θα φάω κράξιμο με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα φάω κράξιμο Άσε βρε ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άσε βρε ... στο Νέστορα πες τα Θα μου βγάλει τον σλο κατσαρολέ 3 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση